ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θανατηφόρο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3), σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο ατύχημα, στον παρακαμπτήριο δρόμο μεταξύ κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, κ. Μιχάλη Μιχαήλ, 44χρονος από την Ελλάδα κατευθυνόταν στον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία, από τις αντίθετες λωρίδες κατεύθυνσης (Λευκωσία – Λεμεσού), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα σαλούν, που οδηγείτο από 33χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Στην σκηνή κλήθηκε Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του 44χρονου από την Ελλάδα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο 33χρονος κάτοικος Λεμεσού, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γεν. Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τον κ. Μιχαήλ, έχει υποβληθεί και σε χειρουργείο.

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top