ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Κάποια παιδιά… σήμερα ξύπνησαν ορφανά' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝ. ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Κάποια παιδιά… σήμερα ξύπνησαν ορφανά' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατριχίλα προκαλεί η δημοσίευση της Reaction για το θανατηφόρο τροχαίο της Λεμεσού.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός REACTION Youth for the Prevention θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα σε ό,τι αφορά τα θανατηφόρα τροχαία, δημοσίευσε το Σάββατο (31/03) το απόγευμα, ανάρτηση με μια από τις φωτογραφίες του οχήματος του άτυχου 44χρονου Ηλία Παπαευθυμίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ένα ξημέρωμα...Μια φωτογραφία... ένα θανατηφόρο... κάποια παιδιά κοιμήθηκαν χθες βράδυ και σήμερα ξύπνησαν ορφανά... #και_η_ιστορια_συνεχίζεται».

 

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/03) ο Ηλίας Παπαευθυμίου, έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον παρακαμπτήριο δρόμο μεταξύ κυκλικών κόμβων Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς.

Ο 44χρονος από την Ελλάδα κατευθυνόταν στον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία, από τις αντίθετες λωρίδες κατεύθυνσης (Λευκωσία – Λεμεσού), με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα σαλούν, που οδηγείτο από 33χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Ο Ηλίας Παπαευθυμίου κατάγεται από το Αγρίνιο της Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα, στη Λεμεσό. Καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά.

Να σημειώσουμε πως ο οργανισμός Reaction ο αριθμεί σήμερα χιλιάδες μέλη τα οποία δραστηριοποιούνται στους τομείς  της Οδικής Ασφάλειας, της Νεανικής Παραβατικότητας, της Ατομικής & Δημόσιας Υγείας, του Περιβάλλοντος και της Εκπαίδευσης.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top