ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο θαύμα του Μέσι ανέστησε την Μπαρτσελόνα

Το νέο θαύμα του Μέσι ανέστησε την Μπαρτσελόνα

Με ένα απίθανο γκολ και άλλη μία ασίστ μέσα σε 54 δευτερόλεπτα ο Λιονέλ Μέσι έσωσε την Μπαρτσελόνα από την βέβαια πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα στο απίθανο 2-2 με την Σεβίλλη!

Με αυτόν στο γήπεδο ισχύει το ρητό: «μηδένα προ του Μέσι μακάριζε». Διότι τίποτα δεν τελειώνει, αν δεν πει αυτός την τελευταία του λέξη.

Για 60 λεπτά η Μπαρτσελόνα έμοιαζε μία απολύτως θνητή ομάδα στο χορτάρι του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα έμοιαζε σίγουρη, αναπόφευκτη. Το 4-3-3 του Βαλβέρδε έμοιαζε εντελώς ακατάλληλο και η Σεβίλλη έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο.

Απολύτως φυσιολογικά πήρε προβάδισμα με πλασέ του αμαρκάριστου Βάσκες εντός περιοχής (37’), έκανε το 2-0 με τον Μουριέλ (50’) και σε πολλές περιπτώσεις πλησίασε και σε τρίτο γκολ, με την άμυνα της Μπαρτσελόνα σε απόλυτη τρικυμία και τον Πικέ να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτά.

Ο «λαβωμένος» Μέσι μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή στο 88ο λεπτό και ελάχιστοι πίστευαν ότι μπορούσε να αλλάξει την εικόνα μιας ομάδας που έδειχνε παραδομένη στο γήπεδο. Ο Αργεντινός είχε μερικές τελικές, έδωσε σπιρτάδα, αλλά τίποτα δεν έδειχνε την ολική ανατροπή.

Το δοκάρι του Ράκιτιτς στο 87ο λεπτό έμοιαζε με game over, όμως ο Αργεντινός παικταράς είχε κρατήσει το καλύτερο για το τέλος και μέσα σε 54 δευτερόλεπτα έκανε εφιαλτικό το βράδυ των Σεβιγιάνων.

Έφτιαξε το 2-1 για τον Λουίς Σουάρες (88’) και ακριβώς στην επόμενη φάση με υπέροχο φαλτσαριστό αριστερό εκτός περιοχής έκανε το 2-2, δείχνοντας τον δρόμο για ένα αήττητο πρωτάθλημα.

Αφού δεν έχασε στην Σεβίλλη αυτή η Μπάρσα, δεν πρόκειται να χάσει πουθενά φέτος…

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top