ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ:'Επαίζαν μωρά δαμέ στη γειτονιά'

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ:'Επαίζαν μωρά δαμέ στη γειτονιά'

Μερικά λεπτά μετά την έκρηξη το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ευτυχώς που η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκταση της.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αγίας Φύλας Λεμεσού, μέρα μεσημέρι έδρασαν την Κυριακή (1/4) τα εγκληματικά στοιχεία, ενώ ο τρόπος δράσης τους δείχνει ότι δεν τους ένοιαζε αν η πράξη τους προκαλέσει περισσότερα από υλικές ζημιές.

Το όχημα στο οποίο τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, βρισκόταν σταθμευμένο πολύ κοντά σε δέντρα οικίας, γεγονός που σημαίνει ότι σε περίπτωση που η φωτιά δεν γινόταν αντιληπτή έγκαιρα, πολύ πιθανόν να επεκτεινόταν επικίνδυνα.

‘Άκουσα ένα μπαμ, αλλά νόμισα ήταν κροτίδα’ ανέφερε στην Αστυνομία το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, αφού στη περιοχή λόγω του Πάσχα, οι εκρήξεις κροτίδων ακούγονται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο.

“Είδαμε καπνούς τζιαι μετά που λίο επήρε ολόκληρο το αυτοκίνητο’ ανέφεραν μάρτυρες στο ThemaOnline, ενώ όπως μας λέχθηκε από περίοικο ‘επαίζαν μωρά δαμέ στη γειτονιά, πάει έρκεται κόσμος συνέχεια’, κάτι που διαπιστώσαμε και εμείς οι ίδιοι με την επισκεψή μας στη σκηνή, αφού δίπλα στους ερευνητές του ΤΑΕ βρίσκονταν παιδάκι με το σκυλάκι του.

Η δράση των εγκληματικών και ταραχοποιών στοιχείων, προβληματίζει τους πολίτες, αφού πλέον δεν διστάζουν να προχωρήσουν στις παράνομες πράξεις τους μέρα μεσημέρι ακόμη και αν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων περαστικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top