ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταζητούμενος επέστρεψε στα κατεχόμενα 14 χρόνια μετά και πέθανε σε τροχαίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταζητούμενος επέστρεψε στα κατεχόμενα 14 χρόνια μετά και πέθανε σε τροχαίο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο αποβιώσαντας, εργαζόταν ως δημοσιογράφος στα κατεχόμενα και είχε δραπετεύσει το 2003, γιατί τον καταζητούσε η αστυνομία των κατοχικών δυνάμεων.

Το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 45χρονος Adnan Konugus, συνέβη γύρω στις 21:50 το βράδυ του Σαββάτου (31/3).

Ο 45χρονος, κινούμενος στον δρόμο της κατεχόμενης Μόρφου, το όχημά του παρέκλινε της πορείας τους και συγκρούστηκε σε παρακείμενο δέντρο.

Ο θάνατος του Adnan, ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, Kibris724, ο 45χρονος εργαζόταν μέχρι το 2013 ως αστυνομικός ρεπόρτερ στα κατεχόμενα. Ωστόσο τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, λόγω εγκλήματος συνωμοσίας που διέπραξε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει παράνομα, μέσω του λιμανιού της Κερύνειας, χωρίς να καταγραφεί.

Ο 45χρονος, 14 χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, συνελήφθη προσπαθώντας να εισέλθει και πάλι μέσω του λιμανιού της Κερύνειας, στα κατεχόμενα.

Ο Adnan, τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μέχρι την δίκη, ωστόσο δεν πρόλαβε ποτέ, λόγω του τροχαίου ατυχήματος που του στοίχησε τη ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top