ΕΛΛΑΔΑ

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη

Στην αιτία του αιφνίδιου θανάτου του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, αναφέρεται το ιατρικό ανακοινωθέν του θεραπευτηρίου Υγεία, στο Μαρούσι.

Το πρωί της Κυριακής (01/04), έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τρία αδέλφια της οικογένειας που βρίσκονται στο τιμόνι της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ηλικίας 52 ετών, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ωστόσο από την περασμένη Πέμπτη (29/3) νοσηλευόταν σε νοσοκομείο εξαιτίας γρίπης με την οποία διαγνώστηκε.

Στην σχετική ανακοίνωση του νοσηλευτηρίου επισημαίνεται:«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας. Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β. Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top