ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε γαμήλια δεξίωση– Ανατριχιαστικός τραυματισμός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε γαμήλια δεξίωση– Ανατριχιαστικός τραυματισμός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άτυχη στάθηκε γυναίκα από την Βρετανία, η οποία επισκέφθηκε το νησί μας για να παντρευτεί, αλλά το γλέντι χάλασε, αφού η νύφη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Πάφου.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη Kaileigh Moreton, μίλησε στις 5 Φεβρουαρίου 2018 σε βρετανική ιστοσελίδα, εξιστορώντας όσα έζησε τον Μάιο του 2017, στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Πάφο, όπου είχε προγραμματίσει να τελεσθεί ο γάμος της.

Η 29χρονη Βρετανή, μαζί με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, βρίσκονταν σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Πάφου, όπου διοργανωνόταν η δεξίωση, ύστερα από την τελετή του γάμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ιndependent.co.uk, κατά την δεξίωση, η 29χρονη νύφη τραυματίστηκε σοβαρά από μεταλλικό πόδι αναπηρικής καρέκλας, με αποτέλεσμα να πάθει ρήξη τένοντα στην αχίλλειο πτέρνα.

«Ήταν απλά ένα τυχαίο ατύχημα» ανάφερε αρχικά και συμπλήρωσε, «είχε πάει κάποιος για να πάρει την αναπηρική καρέκλα και να το μεταφέρει σε κάποιον με κινητικά προβλήματα που την χρειαζόταν».

«Ήμουν στο πάτωμα ... Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι ήταν το συγκρότημα να παίζει μουσική και ξαφνικά αισθάνεται έναν οξύ πόνο στο πίσω μέρος του ποδιού μου», δήλωσε η 29χρονη νύφη, «γύρισα με έναν τρόπο την καρέκλα μου και στράφηκε σε άλλη. Ένα μεταλλικό πράγμα, λειτούργησε σαν ‘πυρήνας μήλου’ και πήγε κατευθείαν μέσα από τη φτέρνα μου», συμπλήρωσε.

Η 29χρονη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική στην Πάφο, όπου της έγιναν 14 ράμματα στην αχίλλειο πτέρνα.

«Ούρλιαζα από τον πόνο, καθώς οι γιατροί έριχναν αντισηπτικό ιώδιο στην πληγή», ανάφερε.

Επίσης, η 29χρονη πρόσθεσε: «Είχαμε προγραμματίσει πριν ενάμιση χρόνο με τον Phil (σ.σ. σύντροφος της) το ταξίδι, δεν ήταν ακριβώς αυτό που θέλετε να συμβεί».

«Η ειρωνεία» είπε, «ήταν ότι γύρισα πίσω στο ξενοδοχείο στην αναπηρική καρέκλα που με τραυμάτισε επειδή μόνο αυτή υπήρχε κοντά».

Το περιστατικό έφερε άδοξα το τέλος στον γάμο που προγραμμάτιζαν για 18 μήνες.

«Έκανα χειρουργική επέμβαση και πέρασα το μήνα του μέλιτος με αντιβιοτικά στο ιδιωτικό νοσοκομείο, και συχνά ρωτούσα: ‘Γιατί μου συνέβη αυτό;’»

Για τον γάμο και τη θεραπεία, το ζεύγος δαπάνησε πάνω από £ 9.000 πληρώνοντας το ξενοδοχείο και την ιδιωτική αθλητική θεραπεία για την ανάκαμψη της 29χρονης.

Στο δημοσίευμα της Βρετανικής ιστοσελίδας, σημειώνεται πως ο δικηγόρος της 29χρονης, αρνήθηκε να κατονομάσει τον άνθρωπο που την τραυμάτισε.

«Έχουμε μεγαλώσει ο ένας με τον άλλον, είναι ουσιαστικά σαν ένας αδελφός μου. Δεν είναι λάθος κανενός, ότι συνέβη, συνέβη και είναι ατυχές», δήλωνε η 29χρονη βρετανίδα.

Το ζεύγος θα έπρεπε να παραμείνει στην Κύπρο για άλλες πέντε μέρες μετά το γάμο τους, για τον μήνα του μέλιτος. Αλλά αντί να χαλαρώνουν, πέρασαν το γαμήλιο ταξίδι τους με αντιβιοτικά.

Η 29χρονη σχετικά με αυτό είπε: «Είναι δύσκολο να είσαι στο νοσοκομείο στο εξωτερικό. Αισθάνθηκα μόνη και απομονωμένη επειδή όλοι οι άλλοι είχαν επιστρέψει σπίτι μετά το γάμο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top