ΠΑΡΑ-THEMA

Δεν του έδωσαν ευκαιρίες στην Κύπρο, σηκώθηκε έφυγε και τώρα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα!

Δεν του έδωσαν ευκαιρίες στην Κύπρο, σηκώθηκε έφυγε και τώρα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα!

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο ποδοσφαιριστής ο οποίος για λίγο χρονικό διάστημα βρέθηκε στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Πάφο του καλοκαίρι του 2017. Τον αποθεώνουν για τις εμφανίσεις του που τον έφερε και στην «πόρτα» της Εθνικής ομάδας.

 

Ο λόγος για τον 24χρονο τερματοφύλακα Aljaz Ivačič ο οποίος το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Πάφου, αφού ο προπονητής Λούκα Έσνερ, τον ήξερε και τον πήρε στην ομάδα και μάλιστα όπως ο ίδιος δηλώνει του είχαν υποσχεθεί την θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Μετά από λίγες βδομάδες και την απόκτηση του Γιαν Κόπριβετς, άφησαν τον 24χρονο στο περιθώριο, χάλασαν οι σχέσεις του με τη διοίκηση, αφού έβλεπε πως του είχαν πει ψέματα με αποτέλεσμα να ζητήσει να αποχωρήσει από την Παφος FC.

Επέστρεψε, όπως δηλώνει, στην πατρίδα του την Σλοβενία, πολύ στεναχωρημένος και με ορατό το περιθώριο να μείνει άνεργος, αφού 10 μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν είχε βρει ομάδα.

Ξαφνικά ένας τραυματισμός τερματοφύλακα της Oλύμπια Λιουμπλιάνας τον έφερε στην μεγάλη αυτή ομάδα της Σλοβενίας και σιγά σιγά μέσα και από συγκυρίες «καπάρωσε» τη θέση του βασικού.

Κράτησε για αρκετές αγωνιστικές απαραβίαστη την εστία του και οι εμφανίσεις του σχολιάζονταν θετικό στα ΜΜΕ της Σλοβενίας μέχρι που πριν από λίγες βδομάδες πήρε κλήση για την Εθνική ομάδα, κάτι για το οποίο δηλώνει ενθουσιασμένος.

Θέλει να αφήσει πίσω του αναφέρει την «περιπέτεια» του στην Κύπρο και να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top