LIFESTYLE

Μεγάλη η απώλεια για παίκτρια των Μαχητών

Μεγάλη η απώλεια για παίκτρια των Μαχητών

Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια του εφοπλιστή, καθώς έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου, 31/3, σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος, παππούς παίκτριας του Survivor. 

Σύμφωνα με το fimes.gr, ο «Καπτα Μάκης» όπως αποκαλούσαν τον Γεράσιμο Αγουδήμο ήταν ο παππούς της παίκτριας των Μαχητών, Ροδάνθης, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωστόσο ελλαδικά δημοσιεύματα του απογεύματος της Τρίτης, 4 Απριλίου, διαψεύδουν την είδηση ότι η Ροδάνθη του Survivor είναι εγγονή του εφοπλιστή.

Ο Γεράσιμος Αγούδημος ήταν μια εμβληματική προσωπικότητα της ακτοπλοΐας και όχι μόνο. Ο εφοπλιστής Γεράσιμος Αγούδημος πέθανε στην Ελβετία, όπου διέμενε με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Ο καπετάν Μάκης όπως τον φώναζαν οι φίλοι του τα τελευταία χρόνια υπέφερε από προβλήματα υγείας και οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει.

Εδώ και πολλά χρόνια έχει μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Ο Αγούδημος θεωρούνταν ως ο μοναδικός παραδοσιακός εφοπλιστής της ακτοπλοΐας που κατάφερνε να παραμένει στο χώρο για δύο συνεχόμενες δεκαετίες. Ήταν ιδιοκτήτης της «GA Ferries», της εταιρείας που συνδέθηκε με την λεγόμενη άγονη γραμμή στα ελληνικά νησιά.

Ο Γεράσιμος Αγούδημος ήταν ο πατέρας πέντε παιδιών, του Αλέξανδρου, της Αλκμήνης, της Θάλιας, της Δήμητρας και του Νικόλαου και ο παππούς της Ροδάνθης των Μαχητών. 

Όλοι είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό εκτός από τον Γεράσιμο Αγούδημο που βρισκόταν μόνιμα στο Λουγκάνο. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσημη αιτία θανάτου ήταν ανακοπή καρδιάς.

Η σορός του δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα λόγω καθυστέρησης στις διαδικασίες στην Ελβετία καθώς εξαιτίας του Πάσχα των Καθολικών η ελληνική πρεσβεία στη χώρα ήταν κλειστή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά η σορός του Γεράσιμου Αγούδημου θα έρθει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, μετά, δηλαδή, και το ορθόδοξο Πάσχα.

Αν η Ροδάνθη, η παίκτρια των Μαχητών εγκαταλείψει το Survivor στην αποχώρηση της βδομάδας, αφού είναι η μια εκ των τριων υποψηφίων της ομάδας των Μαχητών, θα προλάβει να αποχαιρετήσει τον λατρεμένο της παππού που 'έφυγε' από την ζωή ενώ αυτή βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top