ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαυαρική… «απόβαση» στα ημιτελικά! – ΒΙΝΤΕΟ

Βαυαρική… «απόβαση» στα ημιτελικά! – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να ξεκίνησε «στραβά» το παιχνίδι και να έμεινε πίσω στο σκορ, όμως η Μπάγερν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με την Σεβίλλη (1-2) και πήρε τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Στα χαρτιά οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο αγωνιστικό λόγο: η Σεβίλλη δεν είχε χάσει ποτέ εντός έδρας από ισπανική ομάδα, μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες σε σύνολο 11 παιχνιδιών. Επομένως, θα έπρεπε τουλάχιστον βάσει παράδοσης να μην χάσουν, σωστά;

Λάθος- κυρίως γιατί η θεωρία απέχει αρκετά από την πράξη: η Μπάγερν του Γιουπ Χάινκες επικράτησε με 1-2 των Ισπανών εκτός έδρας και βρίσκονται από σήμερα με τα 2, σχεδόν, πόδια στα ημιτελικά του θεσμού.

Κι όμως, τα πράγματα στην αρχή έμοιαζαν να πηγαίνουν ιδεατά για τους Ανδαλουσιανούς: μετά από ένα «μουδιασμένο» πρώτο εικοσάλεπτο, έφτασαν μια ανάσα από το γκολ με τον Σαράμπια στο 21΄ από κοντά να… καταφέρνει ν’ αστοχήσει.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, ωστόσο, δεν έκανε το ίδιο λάθος: ο Εσκουδέρο σέντραρε, ο Μπερνάτ ήταν αλλού γι’ αλλού και η μπάλα έφτασε στον Σαράμπια που την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για χέρι.

Πριν, ωστόσο, προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι παίκτες του Μοντέλα έβαλε το… πόδι της κι έβγαλε εντέχνως τα μάτια της: ο Ριμπερί στο 37΄ έκανε το γύρισμα, ο Νάβας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ψύχραιμο τελείωμα την έστειλε στο βάθος της εστίας της ομάδας του σημειώνοντας με αυτογκόλ το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο- και απαλλαγμένη από το άγχος του να κυνηγάει, για πρώτη φορά με τον Χάινκες στον πάγκο, στο σκορ- η Μπάγερν ανέβασε στροφές και μπήκε μπροστά στο 68΄: σέντρα Ριμπερί, κεφαλιά ο Τιάγκο Αλκάνταρα και 1-2.

Ο Ισπανός έφτασε τα 8 γκολ στο Champions League, με τα 7 εξ αυτών να έχουν επιτευχθεί σε φάση νοκ- άουτ!

Στα εναπομείναντα 25 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις η Σεβίλλη ήθελε, όμως εμφανώς δεν μπορούσε, την στιγμή που οι Βαυαροί σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία (με τον Λεβαντόφσκι στο 85΄) να τελειώσουν από σήμερα την υπόθεση «πρόκριση».

Κάπως έτσι, το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι τέλους και η Μπάγερν έσπασε την «κατάρα» των γερμανικών ομάδων απέναντι στη Σεββίλη, παίρνοντας σπουδαία νίκη που την φέρνει μια ανάσα από την τετράδα.

Δεδομένου ότι ο Χάινκες έγινε ο πρώτος προπονητής που έφτασε τις 12 σερί νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από κει μέχρι την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, ο δρόμος δε μοιάζει, πια, και τόσο κακοτράχαλος…

Σεβίλλη (Βιντσέντζο Μοντέλα): Νταβίντ Σόρια, Χεσούς Νάβας, Κιάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Πιζάρο, Βάσκεθ, Σαράμπια, Κορέα (78΄ Ραμίρες), Μπεν Γεντέρ (80΄ Μουριέλ).

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπερνάτ (46΄ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ (36΄ Χάμες Ροντρίγκες), Μίλερ, Ριμπερί (79΄ Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top