ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαυαρική… «απόβαση» στα ημιτελικά! – ΒΙΝΤΕΟ

Βαυαρική… «απόβαση» στα ημιτελικά! – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να ξεκίνησε «στραβά» το παιχνίδι και να έμεινε πίσω στο σκορ, όμως η Μπάγερν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με την Σεβίλλη (1-2) και πήρε τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Στα χαρτιά οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο αγωνιστικό λόγο: η Σεβίλλη δεν είχε χάσει ποτέ εντός έδρας από ισπανική ομάδα, μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες σε σύνολο 11 παιχνιδιών. Επομένως, θα έπρεπε τουλάχιστον βάσει παράδοσης να μην χάσουν, σωστά;

Λάθος- κυρίως γιατί η θεωρία απέχει αρκετά από την πράξη: η Μπάγερν του Γιουπ Χάινκες επικράτησε με 1-2 των Ισπανών εκτός έδρας και βρίσκονται από σήμερα με τα 2, σχεδόν, πόδια στα ημιτελικά του θεσμού.

Κι όμως, τα πράγματα στην αρχή έμοιαζαν να πηγαίνουν ιδεατά για τους Ανδαλουσιανούς: μετά από ένα «μουδιασμένο» πρώτο εικοσάλεπτο, έφτασαν μια ανάσα από το γκολ με τον Σαράμπια στο 21΄ από κοντά να… καταφέρνει ν’ αστοχήσει.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, ωστόσο, δεν έκανε το ίδιο λάθος: ο Εσκουδέρο σέντραρε, ο Μπερνάτ ήταν αλλού γι’ αλλού και η μπάλα έφτασε στον Σαράμπια που την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για χέρι.

Πριν, ωστόσο, προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι παίκτες του Μοντέλα έβαλε το… πόδι της κι έβγαλε εντέχνως τα μάτια της: ο Ριμπερί στο 37΄ έκανε το γύρισμα, ο Νάβας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ψύχραιμο τελείωμα την έστειλε στο βάθος της εστίας της ομάδας του σημειώνοντας με αυτογκόλ το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο- και απαλλαγμένη από το άγχος του να κυνηγάει, για πρώτη φορά με τον Χάινκες στον πάγκο, στο σκορ- η Μπάγερν ανέβασε στροφές και μπήκε μπροστά στο 68΄: σέντρα Ριμπερί, κεφαλιά ο Τιάγκο Αλκάνταρα και 1-2.

Ο Ισπανός έφτασε τα 8 γκολ στο Champions League, με τα 7 εξ αυτών να έχουν επιτευχθεί σε φάση νοκ- άουτ!

Στα εναπομείναντα 25 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις η Σεβίλλη ήθελε, όμως εμφανώς δεν μπορούσε, την στιγμή που οι Βαυαροί σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία (με τον Λεβαντόφσκι στο 85΄) να τελειώσουν από σήμερα την υπόθεση «πρόκριση».

Κάπως έτσι, το 1-2 δεν άλλαξε μέχρι τέλους και η Μπάγερν έσπασε την «κατάρα» των γερμανικών ομάδων απέναντι στη Σεββίλη, παίρνοντας σπουδαία νίκη που την φέρνει μια ανάσα από την τετράδα.

Δεδομένου ότι ο Χάινκες έγινε ο πρώτος προπονητής που έφτασε τις 12 σερί νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από κει μέχρι την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, ο δρόμος δε μοιάζει, πια, και τόσο κακοτράχαλος…

Σεβίλλη (Βιντσέντζο Μοντέλα): Νταβίντ Σόρια, Χεσούς Νάβας, Κιάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Πιζάρο, Βάσκεθ, Σαράμπια, Κορέα (78΄ Ραμίρες), Μπεν Γεντέρ (80΄ Μουριέλ).

Μπάγερν (Γιουπ Χάινκες): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπερνάτ (46΄ Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Βιδάλ (36΄ Χάμες Ροντρίγκες), Μίλερ, Ριμπερί (79΄ Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top