ΚΟΣΜΟΣ

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου - Νεκροί πεζοναύτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: Πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου - Νεκροί πεζοναύτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκροί φέρονται να είναι οι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ το οποίο συνετρίβη στην Καλιφόρνια, μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο του NBC επικαλούμενο Αμερικανούς αξιωματούχους. Και οι τέσσερις είναι μέλη του πληρώματος.

Σε σχετική του ανακοίνωση το Αμερικανικό Ναυτικό επιβεβαίωσε την Τετάρτη (4/4) ότι το στρατιωτικό ελικόπτερο αντιμετώπισε «περιστατικό» εν ώρα πτήσης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής «ρουτίνας», χωρίς ωστόσο να δίνει αρχικά περαιτέρω πληροφορίες για θύματα ή τραυματίες. Πρόκειται για ελικόπτερο τύπου CH-53E.

«Και οι τέσσερις θεωρούνται νεκροί, ενώ αναμένεται η ταυτοποίησή τους», γράφει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ναυτική βάση στην Καλιφόρνια.

Το περιστατικό, το οποίο αφορά σε ένα ελικόπτερο, σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 2:35 (τοπική ώρα) ακριβώς πάνω από την πόλη Πλαστερ. Ο αμερικανικός στρατός επέστειλε γρήγορα μονάδες πυρόσβεσης και ασφαλείας συμπεριλαμβανομένων και άλλων ελικοπτέρων με σκοπό να επιχειρήσουν στην περιοχή και να προχωρήσουν σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, μεταδίδει το RT.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τα γεναία μέλη του πληρώματος και τις οικογένειές τους», δήλωσε νωρίτερα ο Kristopher Haugh, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ναυτικής βάσης. «Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και προσφέρουν την βοήθεια τους στο σημείο», πρόσθεσε.

kathimerini.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top