ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να… σηκωθούν για να διατηρήσουν το «μαξιλαράκι» – Οι σκέψεις για το εκλεκτό σχήμα

Να… σηκωθούν για να διατηρήσουν το «μαξιλαράκι» – Οι σκέψεις για το εκλεκτό σχήμα

«Επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς», λέει ένα γνωμικό. Έτσι σκέφτονται στον Απόλλωνα μετά την εκκωφαντική τους αποτυχία με την ΑΕΚ.

Το ζήτημα είναι να καταφέρουν στον σημερινό αγώνα με την Ομόνοια στο Τσίρειο, να… σηκωθούν. Όπερ μεθερμηνευόμενο να επιστρέψουν άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών για να μην μειωθούν περαιτέρω οι πιθανότητες τους για την κατάκτηση του τίτλου. Οι κυανόλευκοι, πριν ξεκινήσει το δικό τους ματς, θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ. Στο σημείο που έχει φτάσει ο μαραθώνιος, εννοείται ότι περιμένει να «γκελάρει» ο βασικός τους ανταγωνιστής για τον τίτλο. Ελπίζουν ότι μέχρι το μεταξύ τους παιχνίδι σε μερικές εβδομάδες στο ΓΣΠ, θα έχουν ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας, που δεν θα τους υποχρεώνει να θέλουν μόνο νίκη για να… αγγίξουν το τρόπαιο.

Την τελευταία τριετία, όποτε παίζουν με την Ομόνοια, σχεδόν πάντα την κερδίζουν, αλλά αυτό το γεγονός από μόνο του δεν τους εξασφαλίζει τους τρεις βαθμούς για απόψε. Περιμένει η τεχνική ηγεσία ότι οι παίχτες θα συνέλθουν, αφού σχεδόν όλοι λες και δεν «εμφανίστηκαν» το περασμένο Σάββατο στο τερέν του «ΑΕΚ Αρένα». Είναι μάλιστα και λίγο «ύπουλο» για τον Απόλλωνα το ότι οι αντίπαλοι παίχτες καταβαίνουν χωρίς άγχος στο γήπεδο.

Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Φώτης Παπουλής, Άντον Μάγκλιτσα και ο ανέτοιμος Μάριος Στυλιανού (ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί). Ο Άλαν Ροντρίγκεζ, ως γνωστό, δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος. Ξεκαθαρίζει το Καλοκαίρι αν θα ανανεωθεί ο δανεισμός του από τη Λίβερπουλ.

Πιθανό σχήμα

Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερά ίσως ξεκινήσει ο Βασιλείου κι όχι ο Ζάντερ. Υπάρχει μια πιθανότητα ο Βραζιλιάνος να παίξει ακραίος επιθετικός. Κεντρικοί μπακ οι Γιούστε και Ρομπέρζ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι σίγουρα οι Σακέτι και Άλεφ. Τρίτος της παρέας  ενδεχομένως να είναι ο Νίκο Μαρτίνες. υποψήφιος είναι και ο Μάρκοβιτς. Ο Ντα Σίλβα, λογικά, θα μείνει στον πάγκο. Στα φτερά δεξιά θα είναι ο Γιάκολις και αριστερά ο Σκέμπρι ή ο Ζάντερ. Παίζει κι ένα σενάριο να ξεκινήσει ο Μαλτέζος δίπλα από τον Ζελάγια. Τότε το σύστημα θα είναι 4-4-2, σημαίνει ότι θα είναι δυο μόνο οι κεντρικοί χαφ.

Περίπου 4 χιλιάδες κόσμος αναμένεται να πάει σήμερα στη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top