ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρό μήνυμα προς Τουρκία από Καμμένο: 'Θα τους τσακίσουμε'

Σκληρό μήνυμα προς Τουρκία από Καμμένο: 'Θα τους τσακίσουμε'

«Αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θα τους τσακίσουμε», δήλωσε ο Ελληνας ΥΠΑΜ Πάνος Καμμένος.

«Μήνυμα αποτροπής», όπως το χαρακτήρισε, έστειλε ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος στην Τουρκία, υποστηρίζοντας ότι αν «τολμήσει να αμφισβητήσει έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα αντιμετωπιστεί όπως αντιμετωπίστηκαν από τη χώρα στους παγκόσμιους πολέμους, όπως το 1821 ή όποτε ο ελληνισμός εκλήθη να αμυνθεί».

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας παρακολούθησε, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, στρατιωτική άσκηση στην Ικαρία και μιλώντας σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, στρατεύσιμους και εθνοφύλακες είπε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου αυτό που έχουμε ως φυλακτό είναι οι Ένοπλες μας Δυνάμεις. Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε. Δεν θα μπορέσουν να φέρουν τη διχόνοια στον ελληνικό λαό και αυτό το αποδεικνύετε πρώτα από όλα εσείς που είστε σήμερα εδώ μαζί με το μόνιμο προσωπικό, οι Εθνοφύλακες. Στέλνουμε ένα μήνυμα αποτροπής, ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και ένα μήνυμα ότι αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό ελληνικής γης, θάλασσας ή αέρα θα αντιμετωπιστούν όπως τους αντιμετωπίσαμε στους παγκόσμιους πολέμους, όπως το 1821 και όποτε ο Ελληνισμός εκλήθη να αμυνθεί».

Αναφορικά με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, ο κ. Καμμένος επανέλαβε την εκτίμησή του περί "ομηρίας", σημειώνοντας: «Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο όμηροι, κρατούμενοι στις φυλακές της Τουρκίας. Θα τους βγάλουμε, θα τους απελευθερώσουμε, θα γυρίσουν πίσω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top