ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πανικοβλήθηκε κόσμος από την πυρκαγιά- Κοντά υπήρχαν σπίτια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πανικοβλήθηκε κόσμος από την πυρκαγιά- Κοντά υπήρχαν σπίτια

Εξι εκτάρια σιτηρών κάηκαν από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 4/4 σε κατοικημένη περιοχή πίσω από το γήπεδο ΓΣΖ στη Λάρνακα. Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας υπήρξε αναστάτωση απο τους κατοίκους καθώς στο σημείο φυσούσαν δυνατοί ανέμοι και η φωτιά πλησίαζε σπίτια.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής «γύρω στις 15.10 το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στην Δύναμη για πυρκαγιά σε σπαρτά σε περιοχή που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο ΓΣΖ στη Λάρνακα».
 
Πρόσθεσε ότι «ανταποκρίθηκαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας και ένα από τον Σταθμό Ορόκλινης. Με την άφιξη των ανδρών της Δύναμης διαπιστώθηκε ότι καίγονταν σιτηρά που δεν είχαν θεριστεί και γύρω από περιοχή της πυρκαγιάς υπήρχαν σπίτια με αποτέλεσμα λόγω και των σφοδρών ανέμων που φυσούσαν εκείνη την ώρα, να προκληθεί κινητοποίηση του κοινού».


 
Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, για κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν επίσης δύο εκσκαφείς του Δήμου Λάρνακας και ένας του Δήμου Αραδίππου.
 
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου 35 λεπτά μετά την έναρξη της και κατέκαψε περίπου 6 εκτάρια από σπαρτά.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top