ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σεβαστήκαμε την Ομόνοια, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν»

«Σεβαστήκαμε την Ομόνοια, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν»

Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις που έκανε στην κάμερα της Prime Tel μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο Τσίρειο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν απλά μία νίκη και δεν σημαίνει τίποτα. Είπαμε πολλές φορές ότι τα συναισθήματα θα εναλλάσσονται εβδομάδα με εβδομάδα.

Σήμερα δείξαμε αντίδραση, αφού κρίθηκε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και δεν υπήρχε λόγος να διασύρουμε τον αντίπαλο. Τους σεβαστήκαμε, όπως έπραξαν κι αυτοί στο παρελθόν.

Τώρα σκεφτόμαστε την Ανόρθωση, για τον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη. Θα την σεβαστούμε κι αυτή. Είναι ένα παιχνίδι με πιθανότητες 50-50, αλλά θέλουμε να προκριθούμε.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να καθαρίσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών και όλων εμάς, αφού περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα.

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επαναληπτικό με Ανόρθωση, την οποία θα φιλοξενήσουμε αθλητοπρεπέστατα, όπως μας φιλοξένησε κι αυτή.

Ο Μάιος είναι μακρύς και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο και όλα είναι ρευστά. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για τη στήριξη του και να τους ευχηθώ καλές γιορτές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top