ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χαρακίρι» Ολυμπιακού στην Ιταλία, αλλά θα παίξει τα… ρέστα του στο ΣΕΦ για την Κούπα!

«Χαρακίρι» Ολυμπιακού στην Ιταλία, αλλά θα παίξει τα… ρέστα του στο ΣΕΦ για την Κούπα!

Τα ρέστα του στο ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός έχασε μέσα από τα χέρια του το τέταρτο σετ και ηττήθηκε 3-1 σετ από τη Ραβέννα, αλλά με την εικόνα του στην Ιταλία, δείχνει πως μπορεί την ανατροπή στον Πειραιά!

Και τώρα… «γολγοθάς» για τον Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες «πάλεψαν» όλα τα σετ στην Ιταλία, πήραν ένα, αλλά «αυτοκτόνησαν» στο τέταρτο σετ και ηττήθηκαν τελικά 3-1 από την έμπειρη Ραβέννα.

Ωστόσο, με την εικόνα τους έδειξαν πως στο κατάμεστο ΣΕΦ την επόμενη Τετάρτη (11/4), μπορούν να «ανατρέψουν» την εις βάρος τους κατάσταση και να κατακτήσουν το Challenge Cup!

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να νικήσουν είτε, φυσικά, 3-0, είτε, έστω, 3-1 σετ για να στείλουν τον τελικό στο «χρυσό» σετ.

Ο Οϊβάνεν κρατούσε στο σκοράρισμα τον Ολυμπιακό στην αρχή του πρώτου που πήγαινε ή στην ισοπαλία ή στο +1 για τους Ιταλούς.

Στη συνέχεια, ανέλαβε το σκοράρισμα ο Ράουβερντινκ με τα δυνατά καρφιά του στην άμυνα της Ραβέννας και αντιδρούσε στις επιλογές του Ντιαμαντίνι.

Ο Μπέμε πήρε τη «σκυτάλη» με το μπλοκ, όμως οι πολλές επιθετικές επιλογές της Ραβέννας και τα μπλοκ άουτ των παικτών του Φερνάντο Μουνιόθ τη διατηρούσαν στο +2.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με +1 με τον Γερμανό κεντρικό, όμως οι Ιταλοί απάντησαν με επιμέρους σκορ 5-1 και έφτασαν στο 19-16.

Οι Πετρέας και Οϊβάνεν πρωτοστάτησαν σε ένα 4-0 του Ολυμπιακού που έφερε το 19-20 και το ματς πήγαινε πόντο πόντο στη συνέχεια, αλλά οι δύο λάθος άμυνες έφεραν το 26-24 για τη Ραβέννα.

Οι πόντοι των Ράουβερνινκ και Μπέμε και τα μπλοκ του Οϊβάνεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό να προηγηθεί με +1 με +2 στην αρχή του δεύτερου σετ.

Οι άμυνες του Αλεξίεφ διατηρούσαν αυτήν τη διαφορά για τους κυπελλούχους Ελλάδος και οι ξένοι των «ερυθρόλευκων» έκαναν ότι ήθελαν στην επίθεση.

Έτσι, ο Αλεξίεφ έφερε το 9-14 για τον Ολυμπιακό, οι Ιταλοί μείωσαν σε -2 και εκεί άρχισαν τα «δικά» τους οι Οϊβάνεν, Πετρέας και Μπέμε και διατηρούσαν στο +4 με +5.

Ο Πογλαχέν προσπαθούσε στη επίθεση της Ραβέννας, όμως αναγκαστικά υπέπεφτε σε λάθη και με τις προσπάθειες των Αλεξίεφ και Ράουβερτινκ, φτάσαμε στο 23-25 με το μπλοκ του Πετρέα.

Ο Ράουβερντινκ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό στην αρχή του τρίτου σετ. Οι Μπέμε και Αλεξίεφ έδωσαν το +4 στον Ολυμπιακό με τα μπλοκ που έβγαζαν στους επιθετικούς της ιταλικής ομάδας.

Στο 6-9, οι Ιταλοί έκαναν σερί 5-0 και προηγήθηκαν 11-10 με τους Ντιαμαντίνι και Μπούσεγκερ να κάνουν ότι θέλουν στην κακή άμυνα των παικτών του Μουνιόθ.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 14-14 και στο 15-15 η Ραβέννα με 4-0 σερί έφτασε στο 19-15 με τα λάθη στην επίθεση των φιλοξενούμενων και τα σωστά τελειώματα των γηπεδούχων.

Οι Ράουβερντινκ και Αλεξίεφ δεν τέλειωσαν σωστά τις επιθέσεις και φτάσαμε στο 25-20.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει τις λύσεις από τους ξένος τους και ξέφυγαν με +2 μέχρι τα μέσα του τέταρτου σετ.

Ο Ντιαμαντίνι έδωσε προβάδισμα 8-7 στη Ραβέννα και οι Ιταλοί άρχισαν να διατηρούν το +1, όμως στο 10-9 ένα 4-0 σερί του Ολυμπιακού με πολλές επιθετικές λύσεις και τα συνεχόμενα μπλοκ έφτασε στο 10-13.

Ο Ράουβερντινκ με τα μπλοκ του έφερε το 11-15 και ο Ολυμπιακός διατηρούσε το +2. Στο 16-17, ο Μπούσεγκερ πρωταγωνίστησε σε ένα 3-0 που έφερε το 19-17.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με 3-0 σερί και έκανε το 19-20 με τις προσπάθειες του Οϊβάνεν.

Το λάθος του Ορτούνα έφερε το 19-22, ο Ντιαμαντίνι μόνος του σχεδόν έκανε το 23-22 και ο Μπούσεγκερ έκανε το 25-23.

Τα σετ: 26-24, 23-25, 25-20, 25-23.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top