ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Βρέθηκε ματωμένο πουκάμισο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Βρέθηκε ματωμένο πουκάμισο

Ματωμένο πουκάμισο βρέθηκε στο διαμέρισμα του 22χρονου Τούρκου που θεάθηκε με τον 65χρονο Σολωμό Αποστολίδη την τελευταία φορά πριν χαθούν τα ίχνη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Μανώλη Καλαντζή (‘Πολίτης’), στο διαμέρισμα του 22χρονου Τούρκο, Erdinc Senturk, βρέθηκε ματωμένο πουκάμισο που ενδέχεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 65χρονου Ελληνοκύπριου Σολωμού Αποστολίδη.

Το πουκάμισο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, θα εξεταστεί για να διαπιστωθεί αν ανήκει στον 65χρονο Ε/κ ή αν είχε γενετικό υλικό του Αποστολίδη, ο οποίος ελλείπει από τις 28 Μαρτίου.

Επιπλέον, ο 22χρονος Τούρκος, ενδεχομένως να έχει επιστρέψει από την Τουρκία στα κατεχόμενα για ανάκριση και ίσως εντός των επόμενων ωρών να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Όσον αφορά το όχημα του 65χρονου Ε/κ που βρέθηκε στον Καραβά, φαίνεται ότι στην τελευταία διαδρομή δεν οδηγήθηκε από τον ίδιο. Αυτό λέγεται γιατί η ζώνη ασφαλείας του οδηγού ήταν ‘κλειδωμένη’ στην πλάτη του καθίσματος, ώστε να μην ακούγεται ο υπενθυμητικός ήχος.

Σύμφωνα με την οικογένεια του ελλείποντα, ο Αποστολίδης έβαζε πάντα την ζώνη ασφαλείας.

Επίσης, πιθανότατα το όχημα να οδηγείτο από μεθυσμένο, αφού κάτω από το κάθισμα εντοπίστηκε ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Αποστολίδης έπινε συνήθως μπύρα και δεν κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Στο δημοσίευμα του Μανώλη Καλαντζή, αναφέρεται επίσης ότι οι κατοχικές Αρχές κατέβαλαν προσπάθειες να θολώσουν τα νερά ώστε να μην επωμιστούν ευθύνες για την υπόθεσης. Συγκεκριμένα, Τουρκοκύπρια, έδωσε κατάθεση στις ελεύθερες περιοχές και ανάφερε ότι στις 30 Μαρτίου είδε τον Αποστολίδη σε καζίνο στην κατεχόμενη Λευκωσία και βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top