ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα για Μπιτς Βόλεϊ, Κάλια και τα κορίτσια της Ενόργανης

Πρεμιέρα για Μπιτς Βόλεϊ, Κάλια και τα κορίτσια της Ενόργανης

Στις 10:30, δηλαδή 3:30 τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής ώρα Κύπρου, το δίδυμο Δημήτρη Αποστόλου – Γιώργου Χρυσοστόμου θα αντιμετωπίσει τα αδέλφια Ben και Sam O’ Dea από τη Νέα Ζηλανδία, στον παρθενικό τους αγώνα στη διοργάνωση, στη πρώτη φορά που το ανερχόμενο άθλημα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των Κοινοπολιτειακών Αγώνων. Στον ίδιο Όμιλο μετέχουν Αγγλία και Μοζαμβίκη.

Δύσκολο έργο θα έχουν στις 8 το πρωί της Μ. Παρασκευής, ώρα Κύπρου, Μανολίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου,  καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Αυστραλές Mariafe Artacho Del Solar / Taliqua Clancy, που παίζουν εντός έδρας. Στον Όμιλο μετέχουν επίσης Γρενάδα και Σκοτία. Ακλόνητο φαβορί για το Χρυσό είναι τα κορίτσια από τον Καναδά (Pavan/ Humana-Paredes) που είναι στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες μετέχουν δώδεκα ομάδες. Στα προημιτελικά θα περάσουν οι δύο πρώτες κάθε Ομίλου και οι δύο καλύτερες τρίτες. Στόχος και για τις δύο Κυπριακές ομάδες είναι η πρόκριση.

Οι αγώνες θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο της Coolangatta, στα νότια της πόλης (σύνορα της πολιτείας Queensland της Νέας Νότιας Ουαλίας), σε μια εγκατάσταση με λυόμενες εξέδρες 4.000 θέσεων.

Βουτάει και η Κάλια
Μετά τον αγώνα της Μ. Πέμπτης στα 400μ, ο Κωνσταντίνος Χατζηττοουλής θα πέσει ξημερώματα της Μ. Παρασκευής (3.30πμ ώρα Κύπρου) και στα προκριματικά των 200μ ελεύθερο. Είκοσι λεπτά αργότερα, ανήμερα των 18ων γενεθλίων της, η Κάλια Αντωνίου θα επιδιώξει την πρόκριση από τις σειρές των 50μ ελεύθερο, αγώνισμα που πριν ένα μήνα πέτυχε νέο Παγκύπριο Ρεκόρ Γυναικών και Νεανίδων με 25.66. Πρόσφατα η αθλήτρια του Σταύρου Μιχαηλίδη πέτυχε και Παγκύπριο Ρεκόρ Νεανίδων στα 100μ ελεύθερο, όπου αγωνίζεται την Κυριακή του Πάσχα.

Το Optus Aquatics Center χωράει 10.000 θεατές και θα είναι γεμάτο.

Αγωνίζονται τα κορίτσια της Γυμναστικής
Στον προκριματικό του Σύνθετου Ατομικού καθώς και των Οργάνων της Γυμναστικής μετέχουν νωρίς το πρωί της Μ. Παρασκευής (06/4) οι Γκλόρια – Γαβριέλλα Φιλασίδη και η Ελένη Ηλιάδη.

Πρόκριση στην Πυγμαχία
Στα 75kg της Πυγμαχίας ο Ανδρέας Κόκκινος προκρίθηκε χωρίς αγώνα από τη φάση των «32». Στους «16» θα αγωνιστεί την Κυριακή του Πάσχα,  στις 1 το μεσημέρι, ώρα Κύπρου. Ο αντίπαλός του θα προκύψει από τον αγώνα Jean Alberte (Μαυρίκιος) – John Docherty (Σκοτία). Εκτιμάται ότι θα περάσει ο Σκοτσέζος.

Gold Coast – Αποστολή ΕΑΚ: Μικαέλο Παπαδάκης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top