ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Μαργκάσα, η Λάρισα και η κυπριακή…σκόνη!

O Μαργκάσα, η Λάρισα και η κυπριακή…σκόνη!

Στο μεταγραφικό κάδρο της ΑΕΛ φέρεται να βρίσκεται ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Ο Πορτογάλος μέσος και πολιτογραφημένος Κύπριος μετά από 7,5 χρόνια θητείας στην Ομόνοια, θα συνεχίσει σε άλλες πολιτείες την καριέρα του. Στον Πηνειό έχουν θετικό report για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Πανιώνιο.

Παρεμπιπτόντως, η απόφαση του προπονητή της Ομόνοιας Ιβάιλο Πέτεφ να τον θέσει αιφνίδια εκτός ομάδας τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με άλλους δύο παίκτες (Ράφα Λόπες, Άλεξ Σοάρες) και να τελειώσει πρόωρα κι άδοξα την καριέρα του στην κυπριακή ομάδα σήκωσε τεράστια…σκόνη στο «νησί της Αφροδίτης».

Με ανάρτησή του στο instagram ο Ρενάτο Μαργκάσα τοποθετήθηκε γράφοντας τα εξής:

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ ανυπόστατες και αβάσιμες φήμες και ψευδολογίες να καταστρέψουν το όνομα και την καριέρα μου και να δημιουργούν προβλήματα στην οικογένεια μου. Θα κάνω τα πάντα για να κρατήσω το όνομα μου καθαρό και παρακαλώ να το σεβαστείτε αυτό».

Μάλιστα απάντησε και σε οπαδό της Ομόνοιας, ο οποίος τον ρώτησε ξεκάθαρα… «Aρχηγέ, πες μας. Πούλησε κάποιος από τους τρεις παιχνίδι;» με τον Μαργκάσα να απαντά μονολεκτικά και σε κεφαλαία γράμματα: «ΠΟΤΕ».

Πηγή: www.marca-sl.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top