ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταφόπλακα στις ελπίδες του Ολυμπιακού έβαλε ο Ερμής

Ταφόπλακα στις ελπίδες του Ολυμπιακού έβαλε ο Ερμής

Ο Ερμής κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό στο ΓΣΖ και ψαλίδισε τις ελπίδες του για παραμονή στη πρώτη κατηγορία.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό του και να κρατάει λίγο περισσότερο την μπάλα. Ανούσια όμως υπεροχή και στο 13′ ο Ερμής με κεφαλιά του Τσούμου έκανε το 1-0.

Τα λεπτά κυλούσαν, το συγκρότημα του Βέσκο Μιχαήλοβιτς έψαχνε την ισοφάριση πριν την λήξη του πρώτου μέρους και το κατάφερε αφού στο 26′ ο Μιγκελίτο με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1, σκορ που έμελε να είναι αυτό των πρώτων 45′.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όμως ο ρυθμός ήταν ο ίδιος. Δεν είχαμε καλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και ο Ερμής ήταν όμως πιο δραστήριος. Κυνήγισε περισσότερο το γκολ και έφτασε σε αυτό στο 52′ με μακρινό σουτ του Αρτάμπε.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αναλάβει τα ηνία όμως δεν απείλησε σε καμία στιγμή τον Αραμπαντζή και δεν κατάφερνε να διεμβολίσει την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας της Αραδίππου.

Οι δύο τεχνικοί ανακάτεψαν την τράπουλα, προσπάθησαν με εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές να πετύχουν τον στόχο τους που ήταν η νίκη όμως στο τέλος νικητής ήταν ο Κωστάκης Καϊάφας.

Ο Ερμής ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και απειλούσε με τρίτο τέρμα. Το άγγιξε σε δύο περιπτώσεις (86′ και 88′).

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του στο 84′ με τον Καπαρτή άγγιξε την ισοφάριση όμως το πλασέ του Καπαρτή απέκρουσε ο Αραμπαντζής.

Στο 90+3′ ο Ερμής έκανε το 3-1 αφού ο Άλεξ Κωνσταντίνου έφυγε στη κόντρα, πέρασε τον Χίντι και πλάσαρε έυστοχα σε άδειο τέρμα.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 90+4′ ο Πολίτσι με απευθείαε εκτέλεση φάουλ.

Ερμής: Αραμπατζής, Ιμερέκοφ(71′ Πούνα), Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ(89′ Κέζος),Τσούμου, Κωνσταντίνου, Αρτάμπε,Τσίνα, Νταμσέφσκι, Ψάλτης, Μοντέιρο(79′ Κυπριανού).

Ολυμπιακός: Χίντι, Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Παχίπης(61′, Αντωνίου), Σαμάρας, Χριστοφίδης, Σωτηρίου(68′ Κάστρο), Ζιαμπάτης, Τριμπό(75′ Καπαρτής), Πολίτσι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top