LIFESTYLE

Το ζευγάρι της κυπριακής showbiz κρατούσε κρυφό τον έρωτά του

Το ζευγάρι της κυπριακής showbiz κρατούσε κρυφό τον έρωτά του

Το έλεγε ο Κύπριος ηθοποιός ότι είναι ερωτευμένος, αλλά δεν μας έλεγε με ποιαν...

Η σχέση τους μετρά μήνες, ωστόσο το ζευγάρι της κυπριακής showbiz επέλεξε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσίοτητας.

Ο Χάρης Αριστείδου και η Μαριλένα Φουκαρίδου είναι ζευγάρι και ο Κύπριος ηθοποιός στην πρεμιέρα της παράστασης "Φούστα Μπλούζα" μίλησε για την υπέροχη φάση που περνά, αλλά δεν είπε στην κάμερα με ποιαν είναι ερωτευμένος. 

Η σύντροφος του νεαρού, πλην ταλαντούχου ηθοποιού, το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει μία ανάρτηση με μία υπέροχη εικόνα των δυο τους, μιλώντας με όμορφα λόγια για τη σχέση τους. 

Όπως έγραψε η Μαριλένα Φουκαρίδου: "Στους περισσότερους ανθρώπους λείπει ένα αληθινό άγγιγμα, μια σκέψη που προορίζεται μοναχά γι αυτούς και όνειρα που θα πάψουν να είναι παγερή ουτοπία...Αυτό που ίσως επιζητούμε μέσα απ όλα αυτά είναι να καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε τον δικό μας άγγελο, που η αγάπη του έχει σαν μοναδικό παραλήπτη την καρδιά μας και η αγκαλιά του είναι το πιο ασφαλές μέρος πάνω στη γη..." Η Αγαπη ειναι τοσο δυσκολη αλλα και τοσο ομορφη οποιος την γνωρισει με το πραγματικο της προσωπο, ειναι το πιο ωραιο συναισθημα που μπορει να νιωσει ενας αν8ρωπος.. — μαζί με Charis Aristidou". 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top