LIKE ONLINE

Άπλωνε ρούχα και την χτύπησε μετεωρίτης- Οι πιο άτυχοι άνθρωποι- VIDEO

Άπλωνε ρούχα και την χτύπησε μετεωρίτης- Οι πιο άτυχοι άνθρωποι- VIDEO

Νομίζεις ότι είσαι άτυχος επειδή έχισες λίγο καφέ ή τράκαρες κάπου το αυτοκίνητο σου; Τι να πει η γυναίκα που έχασε το σπίτι της από τυφώνες πέντε φορές ή ο άντρας που επιβίωσε από δύο ατομικές βόμβες;

Βίντεο στο κανάλι του Youtube, το Weirdo, παρουσιάζει μερικούς από τους ομολογουμένως πιο άτυχους ανθρώπους στον πλανήτη.

Μέλανη Μαρτίνες από τις ΗΠΑ, έχασε το σπίτι της από τυφώνες τέσσερις φορές, το 1965, το 1985, το 1998 και το2005.

Όταν κάποια στιγμή μια τηλεοπτική εκπομπή ξανάκτισε το σπίτι της, στις 29 Αυγούστου 2013, μικρός τυφώνας κατέστρεψε πέμπτη φορά το σπίτι της, ενώ η ίδια και η οικογένεια της γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τα σωστικά συνεργεία.

Ένας άνδρας, κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, επιβίωσε από τις ατομικές βόμβες το 1945, στο Ναγκασάκι και τη Χιροσίμα, ενώ τα τραύματα από τις εκρήξεις ήταν εμφανείς για 12 ολόκληρα χρόνια.

Μια γυναίκα, από τον Οκτώμβριο του 1910, σχεδόν όπου υπήρχε μεγάλο ναυάγιο ήταν παρόν, στον Τιτανικό, το Ολύμπικο και το Βρετανικό.

Τι να πει και μια νοικοκυρά, η οποία τον Νοέμβριο του 1954, εκεί που άπλωνε τα ρούχα της, την χτύπησε μετεωρίτης, τραυματίζοντας την στη κοιλιά. Μάλιστα, είναι η μοναδική καταγεγραμμένη περίπτωση που μετεωρίτης χτύπησε άνθρωπο.

Μοιάζει αδύνατο αλλά είναι αληθινό, ένας δασοφύλακας χτυπήθηκε από κεραυνούς επτά φορές στη ζωή του, ενώ κατέχει και το σχετικό ρεκόρ Γκίνες. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η ‘ατυχία’ του οφείλεται μάλλον στη φύση του επαγγέλματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=l9S99obKtSE&t=192s

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top