ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Με 'ρυθμούς χελώνας' εκδίκαση κακοποίησης 12χρονης

ΚΥΠΡΟΣ: Με 'ρυθμούς χελώνας' εκδίκαση κακοποίησης 12χρονης

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στην διεξαγωγή δίκης 73χρονου κατηγορούμενου για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Πολίτης και της δημοσιογράφου Κατερίνας Ηλιάδης αρχές του καλοκαιριού του 2015 73χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 12χρονο κοριτσάκι σύμφωνα με καταγγελία των γονιών του παιδιού.

Τρία χρόνια μετά οι γονείς αναμένουν την εκδίκαση της ενώ ο κατηγορούμενος - αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου - κυκλοφορεί ελεύθερος.

Για την υπόθεση η επίτροπος προστασία των Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά απέστειλε επείγουσα επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη όπου ζήτησε ενημέρωση για την υπόθεση και τους λόγους που υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση στη διεξαγωγή της δίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από την επιστολή της Κουρσουμπά διαφαίνεται τόσο το ιστορικό αλλά και το γεγονός ότι η υπόθεση μεταφέρθηκε από το Κακουργιοδικείο στο Επαρχιακό.

Ο Γενικός Εισαγγελέας σύμφωνα με την εφημερίδα δεν απάντησε ακόμα στην επιστολή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top