ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντιαμπατέ – Ντιμπαλά 2-3, Μπενεβέντο – Γιουβέντους 2-4! ΒΙΝΤΕΟ

Ντιαμπατέ – Ντιμπαλά 2-3, Μπενεβέντο – Γιουβέντους 2-4! ΒΙΝΤΕΟ

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να σκοράρει τρεις φορές, τις δύο από την άσπρη βούλα, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα (4-2) από την έδρα της ουραγού Μπενεβέντο, για την οποία πέτυχε δύο τέρματα ο Σεΐκ Ντιαμπατέ.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεπέρασε σχετικά σύντομα το σοκ από την εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό (ουσιαστικά) με 0-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και επικράτησε με 4-2 της ουραγού Μπενεβέντο εκτός έδρας, φτάνοντας τους 81 βαθμούς έπειτα από 31 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα, επτά περισσότερους από την δεύτερη Νάπολι που παίζει το μεσημέρι της Κυριακής με την Κιέβο Βερόνα εντός έδρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σκόραρε τρεις φορές, με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 16′ και δύο φορές από την άσπρη βούλα του πέναλτι (45+3′, 74′), για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο προερχόμενος από τον πάγκο Ντόουγκλας Κόστα στο 82′, με ένα γκολ που θύμισε Άριεν Ρόμπεν. Για τους μαχητικούς γηπεδούχους, είχε ισοφαρίσει δύο φορές ο Σεΐκ Ντιαμπατέ, με προβολή (24′) και κεφαλιά (51′).

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top