ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επική ανατροπή ανέβαλε τη στέψη! BINTEO

Με επική ανατροπή ανέβαλε τη στέψη! BINTEO

Φιέστα, όχι μαζί της! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας μία εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, επικράτησε με 3-2 της Σίτι και ανέβαλε την στέψη της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Θα είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη φετινή σεζόν και αυτό δεν αλλάζει. Παρ’ όλα αυτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε η στέψη να γίνει στο μεταξύ τους ματς και με μία τεράστια ανατροπή επικράτησε με 3-2 των «Πολιτών» σε ένα από τα καλύτερα ματς της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχοντας φυσικά στο μυαλό του και τον επαναληπτικό με την Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τρίτης θέλησε να κάνει ροτέισον αφήνοντας στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα κάποιους βασικούς του παίκτες όπως τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Κουν Αγκουέρο.

Παράσταση για έναν ρόλο

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για την Σίτι στο 22’ όταν μετά από μπαλιά του Στέρλινγκ, ο Μπερνάρντο Σίλβα βρέθηκε απέναντι στον Ντε Χέα όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό και ο Ισπανός κατάφερε να αποκρούσει. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Βινσέντ Κομπανί πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Ντε Χέα.

Χωρίς να έχουν κοπάσει ακόμα οι πανηγυρισμοί από το γκολ του Κομπανί η Σίτι κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στο 28’ ο Ντε Χέα έκανε λάθος, ο Σανέ έκλεψε, έδωσε στον Γκιντογκάν, εκείνος στον Στέρλινγκ που βρήκε και πάλι στον Γερμανό για να γυρίσει ωραία μέσα στην περιοχή και με σουτ να στείλει την μπάλα και πάλι στα δίχτυα.

Μάλιστα, η Σίτι είχε την ευκαιρία και για τρίτο γκολ, όμως τόσο στο 33’ όσο και στο 37’ ο Στέρλινγκ απέναντι στον Ντε Χέα δεν κατάφερε να βρει στόχο. Όσο για την Γιουνάιτεντ, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει την αντίπαλό της, έχοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές της σε πολύ μέτρια μέρα. Χαρακτηριστικό είναι πως σε ολόκληρο το πρώτο μέρος δεν είχε ούτε μία τελική προς την εστία του Έντερσον.

Πογκμπά και… ισοφάριση μέσα σε δύο λεπτά!

Κι όμως! Στην επανάληψη στον αγωνιστικό χώρο του Έτιχαντ βγήκε μία άλλη Γιουνάιτεντ. Με πρωταγωνιστή τον Πολ Πογκμπά που στο πρώτο μέρος έδειχνε να βρίσκεται εκτός αγώνα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να φέρει το ματς στα ίσια. Αρχικά στο 53’ όταν μετά από ωραίο «σπάσιμο» του Ερέρα με το στήθος ο Γάλλος νίκησε τον Έντερσον και στη συνέχεια δύο λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Σάντσες στην πλάτη της άμυνας της Σίτι με κεφαλιά έγραψε το 2-2.

Ολική ανατροπή!

Τα δύο αυτά γκολ επηρέασαν εμφανώς τους παίκτες της Σίτι που αν και θέλησαν να απαντήσουν δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Μάλιστα, στο 69’ η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φτάσει και στην ολική ανατροπή όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάντσες ο Σμόλινγκ πετάχτηκε μέσα στην περιοχή από οριακή θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα 20’ που έμειναν ο Γκουαρδιόλα τα έπαιξε όλα για όλα ρίχνοντας στην αναμέτρηση τους Ντε Μπρόινε και Αγκουέρο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφτασαν μία «ανάσα» από την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας όμως αρχικά ο Ντε Χέα έδιωξε εκπληκτικά την κεφαλιά του Αγκουέρο και στη συνέχεια το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Οταμέντι που πρώτα βρήκε στον Στέρλινγκ.

Έτσι, το 3-2 ήταν το τελικό σκορ με την ομάδα του Μουρίνιο να αναβάλλει την στέψη της Σίτι και ταυτόχρονα να της δημιουργεί ένα ακόμα σοβαρό πλήγμα στην ψυχολογία της ενόψει του επαναληπτικού με την Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τρίτης στο ίδιο γήπεδο.

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Ξύλο πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ – ΒΙΝΤΕΟ

Κόλλησε στη Λίβερπουλ η Τότεναμ! Αποτελέσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μία ήθελε και δεν μπορούσε, η άλλη δεν… μπορούσε! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top