ΔΙΕΘΝΗ

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Στο διάολο να πάνε» όσοι μιλούν σαν τους τρομοκράτες

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Στο διάολο να πάνε» όσοι μιλούν σαν τους τρομοκράτες

Κανείς πια δεν μπορεί να διαιρέσει και να διχάσει την Τουρκία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έστειλε μήνυμα ενότητας και ομόνοιας στην ομιλία του προς το λαό πριν από το Νομαρχιακό Συνέδριο του κόμματος του στο Σίιρτ.

«Δεν θα επιτρέψουμε να σπείρουν διχόνοια μεταξύ αδελφών», ανέφερε.

«Δεν έχει σημασία αν είναι Τούρκοι, Κούρδοι και Άραβες. Ως Μουσουλμάνους εγώ τους θεωρώ αδέλφια. Αυτή η τρομοκρατική οργάνωση (PKK) μας διαίρεσε και μας δίχασε. Δεν θα μπορέσουν πια να μας διαιρέσουν και να μας διχάσουν», δήλωσε.

Στην ομιλία του στο συνέδριο ο Ερντογάν είπε ότι 4.017 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν στην Επιχείρηση Κλαδί Ελιάς που ξεκίνησαν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Αφρίν της Συρίας στις 20 Ιανουαρίου και 327 τρομοκράτες στο βόρειο Ιράκ.

Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα σημείωσε και πρόσθεσε:

«Όπου και αν φύγετε όπου και αν μπείτε, θα είμαστε εκεί. Αυτοί θα φεύγουν, εμείς θα τους κυνηγάμε».

«Στο διάολο να πάνε» όσοι μιλούν σαν τους τρομοκράτες, σημείωσε.

«Έι, Δύση! Ποτέ θα γυρίσεις να κοιτάξεις αυτά τα παιδάκια, τις γυναίκες και τους ανθρώπους που σφαγιάζονται και πέφτουν μάρτυρες στην Ανατολική Γκούτα για να πούμε και εμείς ότι “αυτοί συμπεριφέρονται δίκαια”. Το αίμα κάθε αθώου του οποίου προκαλέσατε το θάνατο ή παραμείνατε θεατές έχει λερώσει το πρόσωπο, τα χέρια, την ιστορία και το μέλλον σας. Καμία από τις χώρες αυτές δεν έχει πια το δικαίωμα να παραπονιέται για τις τρομοκρατικές οργανώσεις, την τρομοκρατία και τις τρομοκρατικές ενέργειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top