ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: ‘Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου’

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: ‘Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου’

Ευχαριστίες μέσω των κοινωνικών δικτύων εξέφρασε γυναίκα προς δύο άγνωστά της πρόσωπα τα οποία βοήθησαν τους γονείς της στο τροχαίο που συνέβη στις 4/4 στο Βατί.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που ευχαριστεί τους δύο άντρες δημόσια σε γνωστή σελίδα του Facebook, αναφέρει: «Ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου, εγώ και οι γονείς μου, ένα παιδί που βοήθησε στο τροχαίο που είχαν στις 4/4 στο Βατί, δρόμο Άλασσας. Φορούσε κόκκινες φόρμες απ’ ότι θυμάμαι και ο φίλος του είχε ιδιωτικό ασθενοφόρο… Αν το δει ας επικοινωνήσει από εδώ… Η βοήθειά του ήταν τεράστια, ευτυχώς ακόμα υπάρχουν αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι σ’αυτή τη ζωή…»

Θυμίζουμε πως το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 14:30 της 4ης Απριλίου στο δρόμο Λεμεσού – Τροόδους, παρά τον σκουπιδότοπο του Βατί.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που τύχαμε τότε, 68χρονος με συνοδηγό την επίσης 68χρονη σύζυγό του, επιχειρούσε προσπέραση, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα το οποίο οδηγούσε 35χρονος, με συνοδηγό τον 59χρονο πατέρα του και επιβάτιδα την 35χρονη ξαδέλφη του

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι 5 επιβαίνοντες των δύο οχημάτων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Όπως μας είχε αναφερθεί από επίσημη πηγή, ο 68χρονος φέρει κάταγμα αντιβραχιώνιου εκδορές και  μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η σύζυγός του υπέστη κάταγμα δεξιών πλευρών ενώ φέρει και αυτή εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός της και επίσης κρατήθηκε για νοσηλεία.

Οι τρεις επιβαίνοντες στο άλλο εμπλεκόμενο όχημα δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και την γλίτωσαν με μώλωπες και εκδορές.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top