LIFESTYLE

Σπαράζει καρδιές η Κύπρια επώνυμη για την 18χρονη που ‘έσβησε’ ξαφνικά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σπαράζει καρδιές η Κύπρια επώνυμη για την 18χρονη που ‘έσβησε’ ξαφνικά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα μαύρα ντύθηκε τόσο η οικογένεια της 18χρονης Άντριας Παρασκευά από την Λευκωσία, όσο και οι γνωστοί και φίλοι του 18χροου κοριτσιού.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, η άτυχη 18χρονη μεταφέρθηκε από τους γονείς της την Κυριακή (08/04) γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η 18χρονη κοπέλα πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών των Πρώτων Βοηθειών, απεβίωσε γύρω στις 19:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας μπροστά στα μάτια των γονιών της. 

Ο χαμός της Άντριας, βύθισε σε πένθος της οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Μάλιστα, η γνωστή χορογράφος Αντιγόνη Τασουρή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, αποχαιρέτησε δημόσια την επί 15 χρόνια μαθήτρια της, Άντρια, γράφοντας: «Πόσο άδικη είναι η ζωη τελικα….Αντρουλλι μου γλυτζια μου ματακια μου ομορφα ταλαντουχο μου μωρο πως γινεται Θεε μου ;;; μια τοσο ομορφη αθωα ψυχουλλα πως γινεται μια τοσο μεγαλοψυχη καρδουλλα να σταματηση ετσι απλα…δεν μπορω να το πιστεψω δεν θελω να το δεχτω …ατελειωτες ωρες δουλειας μαζι στο στουτιο για να πετυχουμε τους στοχους σου καναμε τα παντα μαζι με τους γονεις σου για να πραγματοποιηθουν τα ονειρα σου αγγελε μου γιατι στο υποσχεθηκα και τα καταφεραμε …μιλουσαμε ατελειωτες ωρες για τα παντα και βρισκαμε παντα τις λυσεις και προχωρουσαμε μαζι παντα με θετικες σκεψεις και με πολλη αγαπη… μεχρι που σημερα απλα σταματησε η καρδουλλα σου και εγινες ενας πραγματικος Αγγελος!!! Θα εισαι παντα στην καρδια μου αγαπη μου ομορφη ,15 χρονια μαθητρια μου με εχεις κανει τοσο μα τοσο περηφανη και το ξερεις για το ταλεντο σου το ηθος και την αξιοπρεπεια σου και παντοτε με πολυ σεβασμο….Σαγαπω πολυ Αντρουλακι μου..Γιατι ομως Θεε μου γιατι ενα αθωο παιδι με τοσα ονειρα;;; ΓΙΑΤΙ ;;;».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top