ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: 'Ευχαριστούμε τον γάιδαρο που μας υπενθύμισε την αναπηρία μας'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: 'Ευχαριστούμε τον γάιδαρο που μας υπενθύμισε την αναπηρία μας'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κόλλησαν αυτοκόλλητο ‘Είμαι γάιδαρος! Παρκάρω όπου γουστάρω’, σε όχημα ατόμου με αναπηρία, επειδή στάθμευσε σε χώρο αναπήρων.

Κάπου φαίνεται να ξέφυγε η κατάσταση από κάποιους, αφού μετά την ‘ρομαντική’ μεν, παράνομη δε , κίνηση πολιτών που στέλνουν το μήνυμα σε συμπολίτες μας που παρκάρουν όπου τους καπνίσει, μερικοί μάλλον έβαλαν στόχο μάλλον απλά να κολλήσουν όσα πιο πολλά αυτοκόλλητα μπορούν.

Πολίτης δημοσίευσε φωτογραφία στην ομάδα του Facebook, “ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ”, στην οποία δείχνει το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο για τους ‘Γάιδαρους´, σε όχημα ατόμου που διαθέτει κάρτα στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες.

Πάντως, στο σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία, ο χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει ότι καταλαβαίνει τις ευαισθησίες συμπολιτών μας για τις ευπαθείς ομάδες, αλλά κρίνει φρονιμότερο πριν κάποιος προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό, να είναι σίγουρος για τις πράξεις του.

Τέλος, ο χρηστής, ‘ευχαριστεί’ τον ‘γάιδαρο’, που τους υπενθύμισε την αναπηρία τους.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Χ. Ζήνωνος

* Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top