ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Όσα είπε ο 34χρονος στους ανακριτές

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Όσα είπε ο 34χρονος στους ανακριτές

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, σχετικά με τα μαχαιρώματα μεταξύ τριών προσώπων από την Συρία το βράδυ της Δευτέρας (9/4) σε πολυκατοικία στην Γεροσκήπου.

Όπως είχαμε σημειώσει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, τα τρία πρόσωπα, τα οποία πρόκειται για πολιτικούς πρόσφυγες από την Συρία, καυγάδισαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο από των τριών ατόμων.

Ο 34χρονος, ο οποίος είναι το πρόσωπο που ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε τους άλλους δύο, συνελήφθη μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο συλληφθείς, ανάφερε στους ανακριτές ότι μετά από οικονομικές διαφορές που είχε με τα άλλα δύο πρόσωπα συναντήθηκε μαζί τους για να τις λύσει. Ωστόσο κατά την συνάντηση που είχε αρχικά με τον 43χρονο, όπως ανάφερε, του επιτέθηκε και αμυνόμενος τον τραυμάτισε με μαχαίρι.  

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του 34χρονου, τον επισκέφτηκε δεύτερο πρόσωπο (σ.σ. 30χρονος) στο διαμέρισμα του όπου δέχτηκε εκ νέου επίθεση και αμυνόμενος και πάλι,  ‘απάντησε’ με το μαχαίρι.  

Να σημειωθεί ότι, όπως διαπιστώθηκε ο 43χρονος φέρει διατομή πλευρικού τόξου και επίμηκες τραύμα στον αριστερό λοβό του ύπατος. Ο 30χρονος φέρει θλαστικό τραύμα αριστερού υποχόνδριου και τραύμα βραχυοκερκιδικής μοίρας. Αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων του κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top