ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 47χρονος έσπασε το δάκτυλο αστυνομικού - Επεισοδιακή σύλληψη

ΠΑΦΟΣ: 47χρονος έσπασε το δάκτυλο αστυνομικού - Επεισοδιακή σύλληψη

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν την Δευτέρα (9/4), στην επαρχία Πάφου, στη σύλληψη 47χρονου, στο αυτοκίνητο του οποίου εντόπισαν μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών για τα οποία διερευνάται κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.00π.μ., της Δευτέρας (9/4), μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο σε περιοχή της Πάφου, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται στην περιοχή και έκαναν σήμα στον 47χρονο οδηγό του να σταματήσει.

Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα του και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ανακόπηκε ωστόσο από μέλη της Αστυνομίας.

Ο 47χρονος απόφυγε να αναφέρει τα στοιχεία του στα μέλη της Αστυνομίας και προσπαθούσε να διαφύγει, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας, να προχωρήσουν στη σύλληψη του.

Κατά τη σύλληψη του ο 47χρονος πρόβαλε αντίσταση και επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας. Από την επίθεση, μέλος της Αστυνομίας υπέστη ρωγμώδες κάταγμα σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο αυτοκίνητο του 47χρονου, στην παρουσία του ιδίου, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών, για την κατοχή των οποίων αυτός δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και διερευνάται κατά πόσον είναι περιουσία που έχει κλαπεί.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 47χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση επίθεσης, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top