ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις βροχές έρχεται και πάλι η σκόνη – Πότε θα πάρουμε ανάσα

Μετά τις βροχές έρχεται και πάλι η σκόνη – Πότε θα πάρουμε ανάσα

Η ασταθής αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από το βράδυ της Τριτης (10/04) και σχετικά ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα (10/04)  νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά, τα νότια και το εσωτερικό. Σταδιακά ο καιρός αναµένεται θα βελτιωθεί. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε(10/04)  ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αρχικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (11/04) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη (12/04)  ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top