ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαρητήρια Προέδρου Αναστασιάδη για επιτυχίες αθλητών στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες

Συγχαρητήρια Προέδρου Αναστασιάδη για επιτυχίες αθλητών στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συγχαίρει τους Κύπριους αθλητές που διακρίνονται στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, στο Golden Coast της Αυστραλίας, και εκφράζει τη χαρά του για τις επιτυχίες τους.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχαίρει και όλους τους αθλητές και προπονητές για τις προσπάθειες και τον αγώνα τους και εύχεται σε όλους, και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες, να επιστρέψουν με περισσότερες επιτυχίες που θα δικαιώνουν τη μεγάλη καθημερινή προσπάθειά τους.

«Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μας στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, στο Golden Coast της Αυστραλίας, και θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για τις επιτυχίες τους», αναφέρει.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχαίρει «τον Μάριο Ιωάννου για τα δύο χρυσά και το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε πανάξια», σημειώνοντας ότι «πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αθλητή στο χώρο της Γυμναστικής και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας χαρίσει και στο μέλλον περισσότερες διακρίσεις και στιγμές χαράς».

«Συγχαρητηρίων άξιος είναι ο Γιώργος Αχιλλέως, ο οποίος με το νέο χρυσό μετάλλιο στη Σκοποβολή ξεχωρίζει και πάλι ως ένας αθλητής με τεράστια ιστορία και προσφορά. Τα έξι χρυσά μετάλλια του τον καθιστούν τον πιο πετυχημένο Κύπριο αθλητή στην Ιστορία των Κοινοπολιτειακών Αγώνων», σημειώνει.

Επίσης, συγχαίρει «την Άντρη Ελευθερίου για το χρυσό μετάλλιο στη Σκοποβολή, που αποδεικνύει ότι συνεχίζει σταθερά την ανοδική της πορεία στο αθλητικό στερέωμα».

«Συγχαρητήρια απευθύνω και στην Παναγιώτα Αντρέου για το χάλκινο μετάλλιο που επιβεβαιώνει το μεγάλο της ταλέντο. Το νεαρό της ηλικίας της δημιουργεί ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο μέλλον», αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχαίρει και «τον Μίλαν Τραϊκοβιτς για τη νέα επιτυχία και την πρόκρισή του στον τελικό του δρόμου 110 μ. μετ’ εμποδίων, όπου και κατέλαβε την πολύ τιμητική τέταρτη θέση, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του μέσα στην ελίτ του απαιτητικού αυτού αθλήματος».  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top