ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Στην Ιντερπόλ για Σεντούρκ – Προχωρά η Κυπριακή Αστυνομία

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Στην Ιντερπόλ για Σεντούρκ – Προχωρά η Κυπριακή Αστυνομία

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Κυπριακή Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη στα κατεχόμενα.

Έστω κι αν ο φόνος διαπράχθηκε στα κατεχόμενα, η Κυπριακή Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου σε έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη («Ο Φιλελεύθερος»).

Έτσι, έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις από στενά συγγενικά πρόσωπα του Σολωμού Αποστολίδη, ενώ δεν αποκλείεται η Κυπριακή Αστυνομία να εκδώσει εναντίον του Erdinc Senturk διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Αυτό αν οι τουρκικές αρχές αποφασίσουν να μην παραδώσουν τον 22χρονο, πράγμα που θα εμπλέξει και την Ιντερπόλ στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, αν ο 22χρονος παραδοθεί στα κατεχόμενα τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς οι κατοχικές αρχές δεν θα συνεργαστούν με την Κυπριακή Δημοκρατία και θα προχωρήσουν στα «δικαστήρια» του ψευδοκράτους.

Υπενθυμίζεται ότι προέκυψε «νομικό» πλαίσιο στην παράδοση του Σεντούρκ από τις τουρκικές αρχές στις κατοχικές αρχές και ως εκ τούτου θα δικαστεί στην Τουρκία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top