ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος ο ένας από τους υπόπτους

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος ο ένας από τους υπόπτους

Κατηγορήθηκε γραπτώς ο 31χρονος για τον καυγά με τους ομοεθνείς του αφού πήρε εξιτήριο από το ΓΝ Πάφου.

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 31χρονος αφού απολύθηκε από το Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλευόταν μετά την επίθεση που δέχτηκε από 34χρονο ομοεθνή του που τελεί ήδη υπό οκταήμερη προσωποκράτηση για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος δύο προσώπων προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 31χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της επίθεσης και της παράνομης εισόδου στην κατοικία του 34χρονου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα , μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με τραύματα από μαχαίρι, 43χρονος κάτοικος Πάφου. Λίγο αργότερα, στις 8.40μ.μ., μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και 31χρονος, επίσης φέροντας τραύματα από μαχαίρι.

Στο Νοσοκομείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία άρχισαν τη διερεύνηση του τραυματισμού των δύο προσώπων. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος, φέρεται να ανέφερε ότι λόγω οικονομικών διαφορών, που έχει με τον 43χρονο, είχε χθες συνάντηση με τους δύο τραυματίες, έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει στην Πάφο. Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, ο 43χρονος του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα ο 34χρονος αμυνόμενος, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε, να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο 34χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμά του, δέχθηκε επίσκεψη από τον 31χρονο, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με το συλληφθέντα, του επιτέθηκε και τον κτύπησε, με αποτέλεσμα, αμυνόμενος, να τον τραυματίσει με μαχαίρι.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ο 43χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του. Όπως διαπιστώθηκε φέρει διατομή πλευρικού τόξου και επίμηκες τραύμα στον αριστερό λοβό του ύπατος.

Ο 31χρονος που έφερε σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό θλαστικό τραύμα αριστερού υποχόνδριου και τραύμα βραχυοκερκιδικής μοίρας, του έγινε συρραφή των τραυμάτων του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Σήμερα ωστόσο πήρε εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top