ΚΟΣΜΟΣ

Μετά τα «ρεζιλίκια» και τις βρισιές σε πτήση προς Πάφο αποφάσισαν να λάβουν μέτρα

Μετά τα «ρεζιλίκια» και τις βρισιές σε πτήση προς Πάφο αποφάσισαν να λάβουν μέτρα

Μια ιδιαίτερη «σχέση» με τα αλκοολούχα ποτά έχουν οι κάτοικοι Βρετανίας με αποτέλεσμα ειδικότερα μέσα στα αεροπλάνα να παρατηρούνται συχνά άσχημα περιστατικά με μεθυσμένους επιβάτες.

Σχετικό άρθρο: ΚΥΠΡΟΣ: Εκτροπή πτήσης προς Αθήνα λόγω 23χρονης

 

Πιο πρόσφατο όπως αναφέρει η Βρετανική «SUN» αυτό στην πτήση από Μάντσεστερ προς Πάφο της Easy Jet όπου τέσσερις νεαρές, υπό την επήρεια αλκοόλ, προκάλεσαν αναστάτωση, έβριζαν και παρενοχλούσαν επιβάτες με αποτέλεσμα ο πιλότος να πάρει την απόφαση να προσγειώσει το αεροπλάνο στην Αθήνα.

Τα συχνά φαινόμενα όπου μεθυσμένοι κάνουν άνω-κάτω πτήσεις έχουν θορυβήσει Βρετανούς αξιωματούχους που φαίνεται ότι έχουν πάρει την απόφαση για λήψη μέτρων.

Συγκεκριμένα όπως σημειώνεται δεν θα επιτρέπεται πλέον στους επιβάτες να παίρνουν μαζί τους αλκοολούχα ποτά που έχουν αγοράσει από τα αεροδρόμιο, τα οποία υπάρχει σκέψη όπως σφραγίζονται σε ειδικά σακούλια και παραδίδονται στους κατόχους μετά το πέρας της πτήσης.

Επιπρόσθετα εξετάζεται το ενδεχόμενο όπως μπει «όριο» στα αεροδρόμιο για τους επιβάτες που καταναλώνουν αλκοόλ, με τον επιτρεπόμενο αριθμό ποτών να είναι μόλις δύο.

Αναφέρεται πως οι νόμοι στην Αγγλία αποτρέπουν τους επιβάτες όπως καταναλώσουν αλκοόλ και προνοούν ποινές μέχρι δύο χρόνια φυλάκιση και αυστηρό πρόστιμο, ωστόσο υπάρχει ένα κενό με τους επιβάτες που καταναλώνουν τα δικά τους ποτά εντός του αεροσκάφους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top