ΚΟΣΜΟΣ

Ένα αστείο για το…μέγεθος τον άφησε με μερικώς παράλυτο πρόσωπο- Τον έδειρε ο μπαμπάς της φίλης του

Ένα αστείο για το…μέγεθος τον άφησε με μερικώς παράλυτο πρόσωπο- Τον έδειρε ο μπαμπάς της φίλης του

Ο μπαμπάς Garry Field έδειρε βάναυσα τον φίλο της κόρης του Garth Murphy έπειτα από απρεπές αστείο όταν το ζευγάρι έβλεπε το βρετανικό γυμνό τηλεοπτικό ριάλιτι «Naked Attraction» στο Channel 4.

Η 24χρονη Jade αστειεύτηκε για το μέγεθος του πέους του καλού της και σύντομα το ζευγάρι βρέθηκε να καυγαδίζει, καθώς με κάποια πράγματα δεν κάνουμε μάλλον πλάκα. Όταν όμως τα έμαθε όλα αυτά ο πατέρας της, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τον ξυλοφορτώσει την ώρα μάλιστα που ο πιτσιρικάς κοιμόταν.

Μετά τον καυγά, ο Murphy πήγε να κοιμηθεί, έχοντας ήδη φάει το κινητό της φίλης του στο κεφάλι. Όσο για κείνον, παραδέχτηκε πως τη χτύπησε δύο φορές, είπε πάντως πως έγινε στο πλαίσιο της νόμιμης αυτοάμυνας, μιας και η κοπέλα ήταν εκτός εαυτού.

Αυτό είπε πράγματι στο Βασιλικό Δικαστήριο του Μέιντστοουν της Αγγλίας, πως δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην κοπέλα του, μιας και είναι πολύ μεγαλύτερη σωματικά από κείνον: «Ήταν το χειρότερο που μπορούσα να κάνω», είπε για την επίθεση στην καλή του, «γιατί ήταν σαν κόκκινο πανί σε ταύρο. Τρελάθηκε! Μου επιτέθηκε και μου γρατσούνισε το πρόσωπο. Ό,τι έκανα, το έκανα αμυνόμενος. Τη χτύπησα δύο φορές. Την έσπρωξα στον καναπέ και της είπα ‘‘αρκετά!’’. Ήταν 2:00 ή 3:00 τα ξημερώματα. Ζω στο Λονδίνο. Πίστεψα πως αν πάω στο κρεβάτι, θα ηρεμούσε και όλα θα τελείωναν καλά … Κατηγορήθηκα για επίθεση και δήλωσα ένοχος».

Όταν πήγε όμως να πλαγιάσει, ο πατέρας της κοπέλας όρμησε στο σπίτι και άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία στο πρόσωπο. Ο νεαρός υπέστη κατάγματα στα ζυγωματικά και το πηγούνι του ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που υποφέρει πλέον από μερική παράλυση.

Όπως δήλωσε σχετικά ο εισαγγελέας, όταν μπήκε στο δωμάτιο ο Field, ούρλιαξε: «Χτύπησες την κόρη μου; Τι νόμισες ότι κάνεις;». Και όταν ολοκλήρωσε τον ξυλοδαρμό, του είπε: «Είσαι τυχερός που το ασθενοφόρο και η αστυνομία είναι καθοδόν, ειδάλλως θα ήσουν σήμερα νεκρός».

Ο Field, που ζει σε κωμόπολη του Κεντ, καταδικάστηκε τελικά για επίθεση και βαριές σωματικές βλάβες, ο δικαστής Neil Cameron παρήγγειλε ωστόσο ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πριν προβεί στην τελική ετυμηγορία τον Ιούνιο…

 

 

Από newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top