ΚΟΣΜΟΣ

Να μην ενοχληθεί για την ώρα ζητά η Γιούλια Σκριπάλ

Να μην ενοχληθεί για την ώρα ζητά η Γιούλια Σκριπάλ

Νεότερη δήλωση μέσω της Σκότλαντ Γιαρντ εξέδωσε η Γιούλια Σκριπάλ, με την οποία καλεί την ξαδέρφη της στη Μόσχα, Βικτόρια Σκριπάλ να μην προσπαθήσει για την ώρα να επικοινωνήσει μαζί της.
 


Τονίζει επίσης ότι η ξαδέρφη της, που έχει αφήσει υπόνοιες για το κατά πόσο ό,τι γίνεται συμβαίνει με την ελεύθερη βούληση της Γιούλια, δε μιλά εκ μέρους της ιδίας και του πατέρα της.
 
Η δήλωση αναφέρει αρχικά ότι έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 9 Απριλίου και ότι αμέσως ένιωσε να της λείπει το προσωπικό, που τη φρόντισε με τόση καλοσύνη.
 
Σημειώνει ότι έχει αφήσει στη φροντίδα τους τον πατέρα της που είναι ακόμα «σοβαρά ασθενής». Προσθέτει ότι και η ίδια υποφέρει ακόμα από τις επιπτώσεις του νευροτοξικού παράγοντα που χρησιμοποιήθηκε εναντίον τους.
 
«Βρίσκομαι σε μία εντελώς διαφορετική ζωή από τη φυσιολογική που άφησαν πριν από μόλις κάτι περισσότερο από ένα μήνα και προσπαθώ να συμβιβαστώ με τις προοπτικές μου, καθώς παράλληλα αναρρώνω από αυτή την επίθεση σε βάρος μου», συνεχίζει η 33χρονη.
 
Σημειώνει ότι έχει διαθέσιμους ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς που βοηθούν στην παροχή φροντίδας και εξηγούν τη διαδικασία των ερευνών που είναι σε εξέλιξη. Αναφέρει επίσης ότι έχει πρόσβαση σε φίλους και συγγενείς, καθώς και ότι έχει ενημερωθεί για το πώς μπορεί να έρθει σε επαφή με συγκεκριμένα άτομα στη ρωσική πρεσβεία, τα οποία έχουν προσφέρει τη βοήθειά τους. «Αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες τους, αλλά αν αλλάξω γνώμη ξέρω πώς να επικοινωνήσω μαζί τους», σημειώνει.
 
Η δήλωση της Γιούλια Σκριπάλ συνεχίζει: «Πιο σημαντικά, είμαι ασφαλής και νιώθω καλύτερα όσο περνά ο χρόνος, αλλά δεν είμαι ακόμα αρκετά δυνατή για να δώσω μία πλήρη συνέντευξη στα ΜΜΕ, όπως ελπίζω να κάνω μια μέρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, θέλω να τονίσω ότι κανένας δε μιλά εκ μέρους μου ή εκ μέρους του πατέρα μου, πλην ημών. Ευχαριστώ την ξαδέρφη μου Βικτόρια για το ενδιαφέρον της για εμάς, αλλά ζητώ να μη με επισκεφθεί ή να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου για την ώρα. Οι απόψεις της και οι ισχυρισμοί της δεν είναι δικοί μου και δεν είναι του πατέρα μου».
 
Η κα Σκριπάλ καταλήγει σημειώνοντας ότι για την ώρα δε θέλει να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, ζητώντας την κατανόηση και υπομονή τους καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στην τωρινή κατάστασή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top