ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ-ΟΡΟΚΛΙΝΗ: «Mum, εμασιαίρωσε με» - Οι συνταρακτικές στιγμές της πατροκτονίας

ΦΟΝΙΚΟ-ΟΡΟΚΛΙΝΗ: «Mum, εμασιαίρωσε με» - Οι συνταρακτικές στιγμές της πατροκτονίας

Εξαιτίας διαφωνίας για τη φαρμακευτική αγωγή του, ο 34χρονος Τζορτζ Στήβεν Ιωάννου μαχαίρωσε τον 62χρονο πατέρα του, Στηβ Ανδρέα Ιωάννου.

Όλα ξεκίνησαν ενώ πατέρας, γιος και γιαγιά κάθονταν στο καθιστικό της οικίας. Όπως κατέθεσε η 84χρονη γιαγιά του θύτη, σε κάποια στιγμή πατέρας και γιος άρχισαν να συζητούν αν ο ύποπτος έλαβε τη φαρμακευτική του αγωγή.

Διαφώνησαν έντονα και άρχισαν να σπρώχνονται, ενώ ο ύποπτος έριξε τον πατέρα του στο έδαφος και έπεσε από πάνω του.

«Mum, εμασιαίρωσε με», φώναξε το θύμα όταν η μητέρα του άρχισε να τραβά τον ύποπτο από το παντελόνι.

Τα υπόλοιπα, που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, είναι εν πολλοίς γνωστά. Ο ύποπτος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα όπως κατέθεσε η γιαγιά του, τράπηκε σε φυγή, ο πατέρας απεβίωσε γύρω στις 23:50 το βράδυ της Τετάρτης (11/4) αφού υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματά του.

Στις 02:05 τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/4) ο ύποπτος συνελήφθη και, όπως πληροφορείται το ThemaOnline, απάντησε «I stabbed him, i will go to the prison».

Ακολούθως, οδήγησε την Αστυνομία στο όργανο με το οποίο διαπράχθηκε ο φόνος εκ προμελέτης λέγοντας «i threw the knife opposite my house» και όταν το μαχαίρι 15 εκατοστών παραλήφθηκε ως τεκμήριο, απάντησε «it’s the knife i stabbed my dad, it’s Steve’s knife».

Ο ύποπτος παραδέχτηκε προφορικά τον λόγο για τον οποίο μαχαίρωσε τον πατέρα του, ενώ όλα βρίσκονται σε εξέλιξη μετά το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησής του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top