ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάλεσμα για νίκη με Νέα Σαλαμίνα και σύνθημα τελικού – Όλη η Πόλη στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’

Κάλεσμα για νίκη με Νέα Σαλαμίνα και σύνθημα τελικού – Όλη η Πόλη στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’

Η Πάφος FC μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας της για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και ταυτόχρονα να στείλουν το σύνθημα νίκης για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα.

Δείτε την ανακοίνωση – κάλεσμα

Φίλαθλε της ΠΑΦΟΣ FC,

 
Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή 15/4 και ώρα 6μμ στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ομάδας μας τη φετινή σαιζόν και έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς με νίκη το Σωματείο μας εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Οι επενδυτές, το Διοικητικό Συμβούλιο και η ποδοσφαιρική μας ομάδα, καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και όλους τους φίλους της ΠΑΦΟΣ FC να έρθουν μαζικά στο γήπεδο και να μετατρέψουμε τον αγώνα σε μια γιορτή της Πόλης της Πάφου.

Η στήριξη του κάθε Παφίτη φίλαθλου είναι σημαντική και καθοριστική, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την ουσιαστική εξασφάλιση της ιστορικής παραμονής μας στη πρώτη κατηγορία.

Ταυτόχρονα, θα είναι και ένδειξη εκτίμησης προς τους Επενδυτές, το Διοικητικό Συμβούλιο, την ποδοσφαιρική μας ομάδα και όλους στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC, για τη μέχρι τώρα πορεία και τη πρόκριση στα ημιτελικά και τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου.

Φίλαθλε της Πάφου, έλα στο γήπεδο την Κυριακή για να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη και να στείλουμε το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας ενόψει του πρώτου ημιτελικού αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Κύπελλο και τον ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ της πρόκρισης στο τελικό του Κυπέλλου.

Η μαζική παρουσία μας στο γήπεδο είναι αναγκαία και σημαντική και για το λόγο αυτόν η Διοίκηση αποφάσισε τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου καθώς και προσφορές στα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας!
  • Κανονικό (Άνδρες): €10
  • Μαθητικό (Γυναίκες, Φοιτητές, Στρατιώτες, Συνταξιούχοι): €5
  • Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν
20% Έκπτωση σε όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας. Θα υπάρχουν επίσης διαθέσιμα προϊόντα στην είσοδο του Σταδίου πριν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Τα ταμεία και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 16.30.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ – ΠΑΦΟΣ FC – Η ομάδα μας, η Πόλη μας, η ψυχή μας.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top