ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Χαμός στο Δικαστήριο - 'Θέλω να πάω στην κόλαση...'

ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Χαμός στο Δικαστήριο - 'Θέλω να πάω στην κόλαση...'

Δεν είχε συναίσθηση του εγκλήματος που διέπραξε όταν ο 34χρονος πατροκτόνος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο Λάρνακας, σύμφωνα με τον ‘Πολίτη’.

Όπως σημειώνετε σε δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Πολίτης’, ο 34χρονος αγγλοκύπριος, δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει την διαδικασία προφυλάκισής του.

Έλεγε ασυναρτησίες, παραφερόταν και διέκοπτε συνεχώς τη διαδικασία, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βάσος Βάσου (‘Πολίτης’), ο οποίος μάλιστα σημειώνει ότι στον ύποπτο, έγιναν συστάσεις από το δικαστήριο για κόσμιο συμπεριφορά.

«Αυτός (σ.σ. ο πατέρας του) κρατούσε το μαχαίρι», υποστήριξε αρχικά ο 34χρονος, «Φώναζε για τα χάπια μου, με βίαζε όταν ήμουν στον στρατό», συμπλήρωσε, ενώ μάλιστα αναφώνησε: «Θέλω να πάω στην Κόλαση, κάντε ό,τι θέλετε μαζί μου», είπε προτού ξεκινήσει η διαδικασία, μιλώντας στα αγγλικά.

Εν τέλει, ύστερα από πολλές παρατηρήσεις ο 34χρονος έμεινε σιωπηλός μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάθεση του ανακριτή της υπόθεσης.

Ο αρχιλοχίας του ΤΑΕ Λάρνακας αναφέρθηκε στα γεγονότα από το βράδυ της Τετάρτης (11/4) πριν το φονικό, μέχρι τον εντοπισμό και σύλληψη του 34χρονου και την παρουσία του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top