ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να του καταστρέψει την επιχείρηση- Απειλές για την μητέρα του

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να του καταστρέψει την επιχείρηση- Απειλές για την μητέρα του

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πάφο, έδιωξε πελάτη λόγω φασαρίας που προκάλεσε κι αυτός του έβαλε φωτιά στο μαγαζί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κάτω Πάφο, κατήγγειλε ότι λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης (12/4), άντρας Αγγλικής καταγωγής, έβαλε φωτιά στο εστιατόριό του, την οποία πρόλαβε και κατέσβησε ο ίδιος προτού επεκταθεί.

Στο σημείο, έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και διαπίστωσαν ότι, το γυαλί της αλουμινένιας πισινής πόρτας της κουζίνας τους εστιατορίου ήταν σπασμένο και οι τοίχοι, εξωτερικά και εσωτερικά της κουζίνας ήταν μαυρισμένοι, ενώ αναδυόταν και έντονη οσμή καυσίμων.

Σε κατάθεσή του ο παραπονούμενος, ανάφερε περιστατικό που συνέβη πριν μια εβδομάδα, όπου 55χρονος πελάτης του εστιατορίου από την Αγγλία, σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε άλλο θαμώνα χωρίς λόγο και αιτία ενώ προκάλεσε και ζημίες στο υποστατικό.

Με παρέμβαση του ίδιου του ιδιοκτήτη, αλλά και άλλων παρευρισκομένων κατάφεραν να απομακρύνουν τον 55χρονο και να τον βγάλουν έξω από το εστιατόριο, με τον Βρετανό στην συνέχεια να στέλλει υβριστικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του παραπονούμενου.

Την Πέμπτη (12/4), ο παραπονούμενος, ενημερώθηκε από τρίτο πρόσωπο, το οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 55χρονο, ότι του έστειλε απειλητικά μηνύματα και του έλεγε ότι θα θέσει φωτιά στο εστιατόριο του παραπονούμενου και στο σπίτι της μητέρας του, που βρισκόταν δίπλα από το διαμέρισμα που μένει αυτός.

Στις 23:30 της ίδιας μέρας, κι ενώ το εστιατόριο βρισκόταν σε λειτουργία και εντός αυτού υπήρχαν 15 θαμώνες, ο παραπονούμενος ενημερώθηκε από πελάτη που γνώριζε το προηγούμενο περιστατικό, ότι είδε τον 55χρονο Βρετανό να κατευθύνεται πεζός προς το υποστατικό.

Αμέσως, ο παραπονούμενος έτρεξε να κλειδώσει την πίσω πόρτα της κουζίνας και βγήκε έξω από το εστιατόριο για να βρει τον 55χρονο, όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο που έμοιαζε με έκρηξη, από το μέρος της κουζίνας.

Όταν επέστρεψε στην κουζίνα, είδε την πόρτα να καίγεται και στο έδαφος σπασμένα γυαλιά.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κατέσβησε την φωτιά και στην συνέχεια πήγε στην πίσω πλευρά του υποστατικού, όπου βρήκε μια πλαστική καρέκλα και άλλα αντικείμενα να καίγονται.

Το ύψος της ζημίας δεν έχει υπολογιστεί και είναι άγνωστο κατά πόσο υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/4), ο 55χρονος συνελήφθη με βάση δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 55χρονου, εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες και ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top