ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό τέλος για αιμομικτικό ζευγάρι: 43χρονος σκότωσε την 20χρονη κόρη του και το μωρό τους

Τραγικό τέλος για αιμομικτικό ζευγάρι: 43χρονος σκότωσε την 20χρονη κόρη του και το μωρό τους

 Με τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος μιας αρρωστημένης ιστορίας αιμομιξίας που είχε δει πέρυσι το φως της δημοσιότητας. 

Σχετικό άρθρο: Πατέρας και κόρη κατηγορούνται για αιμομιξία μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Οπως είχε αποκαλυφθεί πέρυσι, ο 43χρονος Στίβεν Πλαντλ είχε κάνει παιδί με την 20χρονη βιολογική του κόρη, την οποία όταν ήταν βρέφος είχε δώσει για υιοθεσία και τη συνάντησε ύστερα από πολλά χρόνια και την ερωτεύτηκε. 

Πατέρας και κόρη, οι οποίοι ήρθαν πιο κοντά όταν η 18χρονη τότε κοπέλα αναζήτησε τον βιολογικό της πατέρα, είχε προκαλέσει την κατακραυγή. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε συλληφθεί για αιμομιξία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. 

Ο τραγικός επίλογος αυτή της αρρωστημένης ιστορίας γράφτηκε την Πέμπτη 12/4 στο Κονέκτικατ όταν ο Στίβεν Πλαντλ δολοφόνησε την κόρη του-σύζυγό του και το μωρό τους που ήταν και παιδί του και εγγόνι του. Σκότωσε ακόμη τον θετό πατέρα της κοπέλας και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Ο λόγος που όπλισε το χέρι του 43χρονου φαίνεται ότι είναι το γεγονός ότι η κόρη-σύζυγός είχε καταλάβει το λάθος της και ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Το αγοράκι που είχαν αποκτήσει πατέρας και κόρη βρέθηκε νεκρό στο σπίτι τους στη Βόρεια Καρολίνα, η κόρη και ο θετός της πατέρας βρέθηκαν νεκροί στο Κονέκτικατ και ο δράστης και αυτόχειρας βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη. 

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές όλα δείχνουν ότι ο 43χρονος διέπραξε όλους αυτούς τους φόνους και στη συνέχεια έβαλε ο ίδιος τέρμα στη ζωή του. 

Τη θεωρία αυτή στηρίζει και η μαρτυρία της μητέρας του, που κατέθεσε στην αστυνομία ότι μετά τα φρικιαστικά του εγκλήματα ο γιος της της τηλεφώνησε και της είπε πού να βρει τα πτώματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top