ΥΓΕΙΑ

«Ο καρκίνος δεν είναι αήττητος»- 55% το ποσοστό ίασης στην Κύπρο

«Ο καρκίνος δεν είναι αήττητος»- 55% το ποσοστό ίασης στην Κύπρο

Μπορεί τα κρούσματα καρκίνου να παρουσιάζουν αυξητική τάση κάθε χρόνο στην Κύπρο, ωστόσο αυξητική τάση παρουσιάζουν και τα ποσοστά ίασης του, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού συνδέσμου Κύπρου, Αδάμος Αδάμου.

Μιλώντας  σε διάσκεψη Τύπου, με την ευκαιρία της 43ης Πορείας Χριστοδούλας ο κύριος Αδάμου ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια το ποσοστό ίασης του καρκίνου στην Κύπρο αυξήθηκε από το 50 στο 55%, ενώ κάθε χρόνο καταγράφονται στο νησί μας περισσότερα από 4000 νέα περιστατικά.

Αν και ο δρόμος είναι μακρύς, ο κύριος Αδάμου επεσήμανε ότι ο καρκίνος δεν είναι αήττητος, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα και δηλώνοντας πως στόχος είναι η προσφορά ασφαλούς, αναβαθμισμένης και ποιοτικής παρηγορητικής φροντίδας σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top