ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κραυγή απόγνωσης συνταξιούχου- ‘Εννα τυφλωθώ, δεν βαστώ λεφτά’- VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Κραυγή απόγνωσης συνταξιούχου- ‘Εννα τυφλωθώ, δεν βαστώ λεφτά’- VIDEO

Κραυγή απόγνωσης από τον 65χρονο κ. Μιχάλη, αφού έχει είδη χάσει την όραση του από το αριστερό μάτι, ενώ μέχρι το ραντεβού του σε δημόσιο γιατρό, περίπου τρία χρόνια μετά, κινδυνεύει να τυφλωθεί και από το δεξί.

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή του ΡΙΚ, ‘Από μέρα σε μέρα’ την Παρασκευή (13/4), ο κ. Μιχάλης ανέφερε ότι πήγε το 2017 σε γιατρό για πρόβλημα καταρράκτη που αντιμετωπίζει, με το επόμενο ραντεβού του να έχει οριστεί τον Μάρτιο του 2019.

Ο συνταξιούχος άνδρας, ανέφερε ότι δεν βλέπει από το αριστερό του μάτι, εκφράζοντας τον φόβο ότι λόγω του χρόνου που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο ραντεβού, ίσως να είναι τυφλός και από τα δύο του μάτια.
‘Ως το 2019 εννα τυφλωθώ εγώ; Τι να κάμω, είμαι συνταξιούχος δεν βαστώ λεφτά να πάω έξω’, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχάλης.

Πάντως, περιπτώσεις όπως αυτή του κ. Μιχάλη υπάρχουν αρκετές, γεγονός που πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι αρμόδιοι που έχουν την ευθύνη του Γενικού Σχεδίου Υγείας, αφού οι λίστες αναμονής θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων, όσο και αν στα χαρτιά των γραφείων αναγράφονται ως αριθμοί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=J-djGxHm7p4

Χ. Ζήνωνος

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top