ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολ. Αεροπορία: 'Ελεγχόμενη η κατάσταση στο FIR Λευκωσίας'

Πολ. Αεροπορία: 'Ελεγχόμενη η κατάσταση στο FIR Λευκωσίας'

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση στο FIR Λευκωσίας σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία.

Το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου, με ανακοίνωσή του επιθυμεί να ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στο FIR Λευκωσίας, μετά τις επιχειρήσεις στην Συρία που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/4).

Aυτούσια η ανακοίνωση:

Αναφορικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία, το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας επιθυμεί να αναφέρει ότι οι δραστηριότητες αυτές δεν επηρέασαν την ασφαλή και ομαλή διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας.  Η κατάσταση  στην περιοχή πληροφοριών πτήσεων της Κύπρου (Nicosia FIR) ήταν καθόλα ελεγχόμενη κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων και η παροχή υπηρεσιών συνεχίστηκε απρόσκοπτα και κανονικά και δεν παρατηρήθηκε κανένα συμβάν.

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με ευρωπαϊκούς οργανισμούς όσο και με τις αρμόδιες Αρχές γειτονικών κρατών, παρακολουθούν τη κατάσταση με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμής, απρόσκοπτης και ασφαλούς ροής της εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Λευκωσίας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top