ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεσάλωσαν οι χρήστες με το ‘Γήπεδο για αθλοκουφάες’ σε σχολείο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεσάλωσαν οι χρήστες με το ‘Γήπεδο για αθλοκουφάες’ σε σχολείο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνα που μοιάζει περισσότερο με κάμπο την Καθαρά Δευτέρα, παρά με γήπεδο αθλοπαιδιών σχολείου στην κυπριακή πρωτεύουσα, δημοσίευσε πολίτης.

Λιτό το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία, στην ομάδα ‘ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ’, αφού η εικόνα που επικρατεί εδώ και μήνες, μιλά από μόνη της, με τον χρήστη του Facebook να αναφέρει απλά την τοποθεσία, το γήπεδο αθλοπαιδιών του Λυκείου Αποστόλου Μάρκου στον Αρχάγγελο.

Ψηλά ανθισμένα χόρτα και στο βάθος φαίνονται τα δοκάρια από το γήπεδο ποδοσφαίρου, υποδεικνύουν ότι πρόκειται χώρο αθλοπαιδιών.

Πάντως, παρά την ντροπιαστική εικόνα οι χρήστες του Facebook, σχολίασαν με χιούμορ αφού μεταξύ άλλων κάποιος έγραψε, ‘εν γήπεδο για τες αθλοκουφάες τωρά ρε φίλε’, αναδεικνύοντας έτσι με τον τρόπο του ακόμη ένα ζήτημα που προκύπτει. Ότι δηλαδή είναι ένας χώρος που βρίσκονται κοντά ενώ μπορεί να προσελκύσει φίδια.

Ένας άλλος συμπολίτης μας, από οπτική γωνιά ανεύρεσης ανερχόμενων ταλέντων αναφέρει, ‘Μεν είσαστε αρνητικοί μια ζωή..... αν μάθουν οι μιτσίοι να παίζουν μάππα μες τούντο γήπεδο εν έτοιμοι να παίξουν σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου...’

Δείτε την ανάρτηση και τα καταιγιστικά σχόλια των χρηστών:

Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top