ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο γυναίκα ΣΥΟΠ – Άκουσε χαρμόσυνα νέα

ΚΥΠΡΟΣ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο γυναίκα ΣΥΟΠ – Άκουσε χαρμόσυνα νέα

Από την Υπηρεσία στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε γυναίκα ΣΥΟΠ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γυναίκα που υπηρετεί ως Συμβασιούχος Οπλίτης, πριν λίγες ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα με υπηρεσιακό όχημα της Εθνικής Φρουράς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ύστερα από αφόρητους πόνους που ένιωσε στην κοιλία, καθώς βρισκόταν στο καθήκον.

Όπως ενημερώθηκε η ιστοσελίδα μας, όταν η εν λόγω ΣΥΟΠ εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ότι εγκυμονούσε και της υποδείχτηκε όπως μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΣΥΟΠ, δεν είχε υπόψη της την εγκυμοσύνη, έτσι άκουσε τα χαρμόσυνα νέα από τον γιατρό που την εξέτασε.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Μ.Π

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top