ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι κουβέντες του Ντούσαν, δεν ήταν μόνο για τ’ αυτιά του κόσμου…

Οι κουβέντες του Ντούσαν, δεν ήταν μόνο για τ’ αυτιά του κόσμου…

Χτύπησε κέντρο ο Ντούσαν Κερκέζ, με όσα είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα… (ΕΔΩ). 

Πρόκειται για άνθρωπο που τον σέβεται ο κόσμος της Λεμεσιανής ομάδας. Είναι βαρύνουσας σημασίας, οι κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα του, που αφορούν την «εγκατάλειψη» της ομάδας από τον κόσμο της. 

Ξέρει πολύ καλά ο Ντούσαν, παρότι δεν είναι αρμόδιος να το πει, για να μην συγκρουστεί με τους εργοδότες του, ότι για να «εξαφανιστεί» η μεγάλη πλειοψηφία των ΑΕΛιστών από το γήπεδο, ευθύνη υπάρχει (και) σε αυτούς που διοικούν την ομάδα. 

Είναι πολλοί οπαδοί της ομάδας, που θεωρούν ότι ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους και η ολιγομελής ομάδα συνεργατών που τον περιστοιχίζουν, κάπου έχασαν το κέφι τους τα τελευταία χρόνια. 

Δεν δείχνουν (με τις πράξεις και τις πολιτικές τους) να έχουν το όραμα, τη φρεσκάδα και την όρεξη των πρώτων χρόνων της θητείας τους. 

Ξέροντας ότι δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) από άλλους ανθρώπους να αναλάβουν τα γκέμια στον σύλλογο, αν διαπιστώσουν αλλαγή πολιτικής εκ μέρους της σημερινής διοίκησης, τότε εννοείται ότι πολλοί ΑΕΛίστες θα επανεξετάσουν τη στάση τους.

Απ’ αυτούς που έχουν… αποτραβηχτεί τα τελευταία 2-3 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο στη διάρκεια της φετινής σεζόν. 

Καταλήγουμε λοιπόν, ότι πολύ ορθά έπραξε ο Ντούσαν Κερκέζ να βγει μπροστά και να καλέσει τον κόσμο να ξεκινήσει να σκέφτεται το… αγκάλιασμα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. 

Όμως οι κουβέντες του σεβαστού Βόσνιου προπονητή, θα πρέπει να πάνε και στ’ αυτιά αυτών που διοικούν την ομάδα. Ενδεχομένως και στ’ αυτιά μερικών άλλων, που σκέφτονται να εκφράσουν ενδιαφέρον να εμπλακούν στη διαχείριση της ομάδας ενόψει της εκλογικής συνέλευσης της πρώτης μέρας του Καλοκαιριού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top